Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geth

veterán

válasz Csupingo #19544 üzenetére

Én azt vettem észre, hogy minden windows változatnál kb. 2-3 kattintással beljebb teszik a beállításokat. Egyre macerásabb egyszerű dolgokat állítani, vagy megtalálni.
    Én nem ezt vettem észre. Tegyük hozzá, telepítés után beállítgattam amit szerettem volna, azóta nem nagyon szoktam beállítgatni semmit, max. ha valami újdonság kerül fel.

Pl. win 10-nél vért izzadok, mire egy nyomtató tesztoldalt ki tudok nyomtatni egérrel.
    Nyomtatóval egyszerűbb. Viccet félretéve Win11-nél Settings, Bluetooth & devices, Printers & scanners. Ez amellett, hogy logikus (főleg ha látod a többi lehetőséget, kontextus sokat gyorsít! Például nyilván nem az Accounts alatt lesz a nyomtató...), nincs is eldugva.

A kereső használata nélkül fakírnak kell lenni az átláthatatlan start menühöz.
    És kereső használatával? Én úgy gondolkodtam, hogy nem csak dísznek rakták bele a rendszerbe a keresőt, vagy azért, hogy kerüljem a használatát.
    Btw, ha a keresőben elkezdem begépelni, hogy "pr" és már ki is adta első helyen közvetlenül a Printers & scanners oldalt.

Új hozzászólás Aktív témák