Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
Csupingo
üzenetére
Én azt vettem észre, hogy minden windows változatnál kb. 2-3 kattintással beljebb teszik a beállításokat. Egyre macerásabb egyszerű dolgokat állítani, vagy megtalálni.
Én nem ezt vettem észre. Tegyük hozzá, telepítés után beállítgattam amit szerettem volna, azóta nem nagyon szoktam beállítgatni semmit, max. ha valami újdonság kerül fel.Pl. win 10-nél vért izzadok, mire egy nyomtató tesztoldalt ki tudok nyomtatni egérrel.
Nyomtatóval egyszerűbb. Viccet félretéve Win11-nél Settings, Bluetooth & devices, Printers & scanners. Ez amellett, hogy logikus (főleg ha látod a többi lehetőséget, kontextus sokat gyorsít! Például nyilván nem az Accounts alatt lesz a nyomtató...), nincs is eldugva.A kereső használata nélkül fakírnak kell lenni az átláthatatlan start menühöz.
És kereső használatával? Én úgy gondolkodtam, hogy nem csak dísznek rakták bele a rendszerbe a keresőt, vagy azért, hogy kerüljem a használatát.
Btw, ha a keresőben elkezdem begépelni, hogy "pr" és már ki is adta első helyen közvetlenül a Printers & scanners oldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest