Új hozzászólás Aktív témák

• lofagi

addikt

Szerencsére kaptam egy beta kulcsot, letöltés folyamatban van. 20 giga az 20 giga. Viszont most, hogy olvastam az összefoglalót, kicsit csalódott vagyok. Ezt is fizetősre akarják csinálni, mint a WoW-ot. Szerintem ez a rendszer már leszerepelt, csak egy MMO-nál működik még a mai napig. Mondjuk arra se sajnáltam annó a pénzt, de már pár éve leszoktam. :D Most keresgélek az MMO-k között ami visszahozná azt a hangulatot ami abban volt az elején. Sajnos még nem találkoztam ilyennel. Az egyik reménységem a WildStar, a másik pedig a Bless. Tudom,hogy nem ide tartozik, de aki nem ismerné nézze meg.

Kíváncsian várom,hogy mit sikerül nekik kihozni a játékból.

Ahogy Ellia is írta korábban, volt a TESO ami nálam se szerepelt valami túl jól, arra is volt egy beta kulcsom. De valahogy nem fogott meg. Tudom, hogy az MMO-kkal játszani kell sokat, hogy véleményt tudjon alakítani valaki róla, de semmi nem késztetett arra, hogy tovább játszam vele.

Talán majd most a WildStar. Lehet ez a meseszerű megoldás a kulcs, nem tudom. Bejön. Tetszenek a fajok. Kíváncsian várom a harcrendszer megoldását. Remélem a PVP is jó lesz benne és akkor nem lesz hiány! :]

Új hozzászólás Aktív témák