Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
Na, voltam ma Veletech

Nem bántam meg, de azt sem mondanám, hogy minden percét élveztem volna...
Kaptam Asus RoG pólót meg Adata tollat (köszi az OC-s srácoknak).
Az előadások elég unalmasak voltak, vagy talán csak nem én vagyok a célközönség, pedig gamer volnék, de az MSI meg a CM előadása is dög unalom volt. Alcatel nem volt rossz. HTC-nél meg elég gáz volt, hogy jobban értettem az angolul előadó ürgét, mint aki tolmácsolt. (Tolmácsolásban én sem lettem volna jobb, de ez így elég gáz volt)
Tombolán nem nyertem semmit, bár a ph csomagon kívül más nem is volt szimpatikus és repült is volna apróba, na jó még a CM egér maradt volna nálam...
Legtöbbet az Extreme OC-seket néztem nem volt rossz, bár nagyon távol áll tőlem a műfaj és nehezen értem meg ennek a poénját. De tisztelem, hogy nekik ez a hobbijuk és jól csinálják főleg a lehetőségeikhez képest. Pár országgal arrébb születnek/élnek és nagyságrendekkel jobb helyzetben lennének, de hát ez nem az az ország...
Németet azóta se tanultam, pedig nem ártana.
Tesó jövő hétre meghívott biliárdozni, hogy most majd ő fizet, bár ballagásra megyek, nem tudom, meddig maradok Veszprémben, lehet a hétvégét most ott töltöm, ha úgy alakul, ki tudja.
Nemsokára fekhetek le aludni, mert reggel csörög a qrva telefon
Hál isten a héten csak 3 napot dolgozunk (hétfő-kedd-csütörtök felosztásban), annyit még kibírok.
Német ismerőssel is beszélnem kellene, hátha mond valami okosságot...
Na hirtelen ennyi.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A16 5G / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest