Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Peter Kiss #6050 üzenetére
Ennél misztikusabban nem is fogalmazhattál volna, mivel ebben a hozzászólásodban nagyjából semmilyen információt nem közöltél a kérdezővel (mintha nem is válaszoltál volna).
(#6046) CSorBA :
ja hogy az, amikor egyedi megoldást választottál a kész, továbbfejlesztett helyett? Már emlékszem.
Mondjuk nagyon homályosan, de sztem a Cycle vagy Cycle2 (!) pluginon is elgondolkodhatnál, hátha megfelel a céljaidnak.(#6047) Speeedfire :
jaja, egész jópofa, ez ilyen fórumos közös megoldogatásokra esetleg jó lehet (komolyabbra azért nem, mert azt nem adja ki az ember).Bele lehet kontárkodni egymás kódjába.
(#6055) pollai : sztem nincs engedélyezve nálad a mod_rewrite, vagy valami ilyesmi, de nincs előttem, szóval ennyiből fogalmam sincs, mi lehet, de valamit a szervereden kellene még engedélyezned a teljes működőképessé tételhez. Ennyiből nehéz megmondani, mit.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest