Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Aktív témák
-
woodpaul
őstag
Egy jó webszerkesztőnek minimum 4 dologhoz kell értenie:
- (X)HTML
- CSS
- JavaScript (kliens oldali buherálások, form ellenőrzések stb)
- PHP vagy egyéb szerver oldali nyelv a dinamikához (gyakran magával hozza a MySQL ismeretek szükségességét is).
Ezek az ismeretek szerintem maximum kiegészíthetők, de nem helyettesíthetők flash-hel. -
woodpaul
őstag
A flash egyáltalán nem a jövő, inkább egy lehetőség azoknak, akik inkább grafikában vannak otthon. Rengeteg kompatibilitási gond van vele, lassan töltődnek be, mobiltelefonokon használhatatlan (hordozhatósága siralmas). Talán ezért is van, hogy sok honlapnak van Flash és HTML változata. Nekem nem kell a vakítás, a lényeg, hogy gyorsan hozzá tudjak férni a keresett infóhoz, hisz erre való a net. A jövő a CSS-sel dizájnolt oldalaké. Nézz körül itt, aztán rájössz, milyen csodálatos, ugyanakkor gyors, hozzáférhetőségi probléma mentes oldalakat lehet csinálni sima XHTML+CSS kombóval: Bővebben: link!
-
Biaggio
őstag
Mint írtam, gyakran használják ''parasztvakításra'', valójában nincs sok tartalom az oldal mögött, csak egy kis animáció, stb. Sok céges honlapon találkoztam már ezzel.
A dinamikus oldal szerintem ma már rengeteg helyen alapfeltétel, új infókat kell feltenni nonstop. És ilyenkor mindig a cél szentesíti az eszközt, tehát számomra előbb kell kitalálni a ''tartalmat'' és utána a ''formát''. Lehet az HTML, lehet PHP, lehet Java vagy kár Flash. A lényeg a tartalomhoz a forma
-
Biaggio
őstag
A téma engem is érdekel, de a flash annyira nem vonz. Sőr, a múltkor kerestünk egyik topikban szép magyar weboldalakat, ott is tele volt flash-alapú oldalakkal. Látványos dolgokat lehet megcsinálni vele, de számomra általában ''parasztvakításnak'' tűnik, és sokkal ''dizájnosabbnak'' tartom az egyszerűbb, mégis szép oldalakat.
Nekem a legtöbben Macromedia programokat ajánlottak + Photoshop. Léteznek vajon ingyenes programok is a célra
Aktív témák
Hirdetés
- Diablo IV
- Spórolós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest