Hirdetés
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Aktív témák
-
woodpaul
őstag
Egy jó webszerkesztőnek minimum 4 dologhoz kell értenie:
- (X)HTML
- CSS
- JavaScript (kliens oldali buherálások, form ellenőrzések stb)
- PHP vagy egyéb szerver oldali nyelv a dinamikához (gyakran magával hozza a MySQL ismeretek szükségességét is).
Ezek az ismeretek szerintem maximum kiegészíthetők, de nem helyettesíthetők flash-hel. -
woodpaul
őstag
A flash egyáltalán nem a jövő, inkább egy lehetőség azoknak, akik inkább grafikában vannak otthon. Rengeteg kompatibilitási gond van vele, lassan töltődnek be, mobiltelefonokon használhatatlan (hordozhatósága siralmas). Talán ezért is van, hogy sok honlapnak van Flash és HTML változata. Nekem nem kell a vakítás, a lényeg, hogy gyorsan hozzá tudjak férni a keresett infóhoz, hisz erre való a net. A jövő a CSS-sel dizájnolt oldalaké. Nézz körül itt, aztán rájössz, milyen csodálatos, ugyanakkor gyors, hozzáférhetőségi probléma mentes oldalakat lehet csinálni sima XHTML+CSS kombóval: Bővebben: link!
-
Biaggio
őstag
Mint írtam, gyakran használják ''parasztvakításra'', valójában nincs sok tartalom az oldal mögött, csak egy kis animáció, stb. Sok céges honlapon találkoztam már ezzel.
A dinamikus oldal szerintem ma már rengeteg helyen alapfeltétel, új infókat kell feltenni nonstop. És ilyenkor mindig a cél szentesíti az eszközt, tehát számomra előbb kell kitalálni a ''tartalmat'' és utána a ''formát''. Lehet az HTML, lehet PHP, lehet Java vagy kár Flash. A lényeg a tartalomhoz a forma -
Biaggio
őstag
A téma engem is érdekel, de a flash annyira nem vonz. Sőr, a múltkor kerestünk egyik topikban szép magyar weboldalakat, ott is tele volt flash-alapú oldalakkal. Látványos dolgokat lehet megcsinálni vele, de számomra általában ''parasztvakításnak'' tűnik, és sokkal ''dizájnosabbnak'' tartom az egyszerűbb, mégis szép oldalakat.
Nekem a legtöbben Macromedia programokat ajánlottak + Photoshop. Léteznek vajon ingyenes programok is a célra
Aktív témák
- Vicces videók
- BestBuy topik
- BestBuy ruhás topik
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- OpenWRT topic
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Futás, futópályák
- Proxmox VE
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest