Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• snowdog

veterán

válasz schiraly #80 üzenetére

Az FM transmittert pedig a Rendszer / Hangerő oldalon kell bekapcsolni (FM használat), de eddig nekem csak az érintések működtek. Ha neked megy a zenelejátszás, akkor írd mejd meg, hogyan kell csinálni. A telefonos kihangosítás az autórádión még jobban érdekelne.

Lehet hogy azért mert már késő van, de nem pontosan értem a kérdésedet.
    Tehát elindítod a transmitter-t. Kiválasztasz egy olyan frekvenciát, ahol a legkevesebb a beszórás más adóktól. Ilyen helyet már egyre nehezebb találni. Ettől kezdve minden hangot átküld a rádióra. Mindegy mi az, lehet MP3, telefon, vagy a navi program hangja.
    Vagy az összes együtt, ha egyszerre tudod őket használni. Nálam már ment az MP3 az IGO alatt. A hangnavigálást egyszerűen rámondta a zenére. Ezt gondolom simán kiküldi a transmitter-en.

1. Elindítod az MP3 lejátszót, és hallod a rádión.

2. Telefon kihangosítás. BT-n párosítod a telefonnal. Aktiválod a kihangosítót. Gondolom mialatt megy a transmitter, és jön egy telefonhívás, akkor azt ugyan úgy ki fogja hangosítani, mint a zenét. Így kellene működnie.

Én úgy gondolom a transmitter mindentől függetlenül működik, ha engedélyezve van. A hangot simán kiküldi a frekire, a rádió meg veszi.

Más....

Elkészültem a Riks skin átalakításával, már mint amit meg tudtam oldani.
    Az első tíz leggyorsabb letöltheti: http://rapidshare.com/files/168923905/riks34modswd480.zip.html
    Your file has been saved and can now be downloaded 10 times.
    It will be deleted after 90 days without download.

Vannak olyan gombok, mint a BT és a transmitter, amihez még nem találtam megfelelő alkalmazást, ezért ha rányomtok, akkor az Explorer indul el. Ezzel jelzem, hogy a gomb működőképes. A leírást (About skin) lefordítottam magyarra, sok mindenre rá lehet jönni belőle. Ha valaki nem találja meg hol van, az szóljon.

Viszont a számológép (ez nem annyira fontos), és az MP3 lejátszó már működik. Ezeket a programokat a "ResidentFlash\Program Files" könyvtárban kell elhelyezni

MP3 lejátszót mp3player.exe néven (ResidentFlash\Program Files\mp3player.exe)
    Számológépet CalcCE.exe néven (ResidentFlash\Program Files\CalcCE.exe)

Jó szórakozást kívánok!

• andrew77

csendes tag

válasz schiraly #80 üzenetére

ZENE --Resident flash -- és azon belül amit bemásoltál a belső memóriába megjelenik.

holnap kipróbálom a kihangosító funkcióját.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés