Hirdetés
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
Akinek problémája volt a géppel, az nagy valószínűséggel gyári hibás készüléket kapott. Sőt egy-két esetben úgy tűnt, mintha ugyan azt a hibás készüléket többször is elpasszolták volna. Többnyire az FM transzmiterre panaszkodtak.
Nem szabad elfelejteni, ez egy PNA, nagyon sok embernek olyan elvárásai vannak vele szemben, mintha egy 100e Ft-os PDA lenne. Ezt a gépet is a helyén, és az árának megfelelően kell kezelni. Ebben a kategóriában, ebben a mérteben, ezzel a tudással (BT, FM, 2 GB belső memória) ez egy rendkívül alacsony árfekvésű gép, olcsóbbal nem is találkoztam. Ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni.
Ezzel együtt ez egy stabil, jó fényerejű, relatív gyors (még akkor is, ha a proci takarékos módban megy) gép.
-
aggressor
aktív tag
-
aggressor
aktív tag
szerintem elég gyors... újra tervezést is elvégzi kb. 10-15m-en belül ha letérnél az útról.. egy 100km-es távolságot kb 5 másodperc allat megtervez.. nekem még a házban is tökéletesen van gps jel, és másodpercek alatt megleli a múholdakat.. az aksija 4-5 órát bír...én másra nem használom csak navigálni...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Apple iPhone 17 Air 256,Új, Bontatlan,36 hónap garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest