Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dunstan
tag
válasz
Integra
üzenetére
Én egy olyan fórumról álmodok, ahol a topicnyitó állandóan megszerkesztheti a legelsőnek megjelenő postot, és beleírhatja a topicban elért fontosabb eredményeket, a leggyakrabban feltett kérdéseket és válaszokat. Természetesen itt, ahol 5 percig lehet egy postot szerkeszteni, ez csak hiú álom.
UI: Mielőtt ismét megjegyeznétek, igen, ismerem SnowDog kollega fórumát, és ott is olvasgatom a postokat. Azt is tudom, hogy ez nagy terheket róna a topic nyitójára, és ezért nem csinálják sehol sem. De azért álmodozni szabad.

-
Anti666
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
Én inkább azt gondolom, hogy vannak ugyanolyan kérdések, melyeket nap mint nap feltesznek az új userek, ahelyett, hogy kicsit visszaolvasnának. Ennyi az összes problémám és úgy hiszem, hogy annak aki értelmesen kérdez, válaszolok is.
...és nem izzadok, megy a légkondi... tovább megyek, mi vagyunk azok, akik elengednek benneteket a 2 kocsisor között és kissé felháborodva nézzük, ahogy SZABÁLYTALANUL beálltok az első elé a pirosnál... tisztelet a kivételnek -
Anti666
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
Ad 1, én nem f@aszozok, ad 2, szerintem már a kérdésed is sz@r volt és arról árulkodott, hogy nem olvastál vissza, csak beestél ide, nagy elánnal és qrva gyorsan választ akartál a gondjaidra, közben meg még okoskodni is elkezdtél olyan dolgokon, melyeket már kb. 5000 darab HSZ-el ezelőtt kitárgyaltak hozzáértő emberek a 770 fórum ján (és még magamat sem merném közéjük sorolni...)
Ennyi, de nekem 8, guruskodhatsz tovább a sisz téixtéddel, teljesen felesleges, 3 sor max elég bele és továbbra is állítom, hogy működik a TMC Bp-en, ugyanis én ellentétben Veled már kb. 50szer használtam és lehet hogy hihetetlen, de többször segített is, elkerülni kedvenc forgalommal túlterhelt koszos celeb városunk dugóit.
-
snowdog
veterán
válasz
Integra
üzenetére
Hibás license file.
Ezek szerint ez a verzió csak SD-ről megy. Próbaképpen az egészet másold át az SD-re, töröld ki a "save" mappát, írd át a sys.txt-ben az útvonalat (app="SDMMC\mobilenavigator") és onnan indítsd újra.
Ha megy, legalább lesz egy kis sikerélményed. Aztán nekiállhatsz megfelelő license fájlt keresni.

-
Anti666
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
a tmc-ben sem igazán hiszek.
még a németeknél se működik rendesen, hogy a búsba lenne mo-n használható?Kedvelem az olyan kijelentéseket, melyek semmifajta gyakorlati tapasztalaton nem alapszanak. Mi jogon savazod a TMC-t, amikor még egyáltalán nem is használtad? Csak azért, hogy meggyugtasd a lelkecskéd, miszerint JÓ készüléket választottál? A TMC MŰKÖDIK BUDAPESTEN, az más kérdés, hogy jelenleg nem 100%-osan, de ez nem jelenti azt, hogy tökéletesedhet. Ne vezesd félre az emberkéket!
folder = mobilenavigatore.exe, ez egyébként klasz voltt, tetszett

-
snowdog
veterán
válasz
Integra
üzenetére
viszont ha iconx-es is jó, akkor végképp nem értem, hogy miért akadt le indításnál...
vagy mert az a content részes beírás a sys-be rossz volt??Igen azért, és ha továbbment volna, akkor térképet sem talált volna, meg hangokat sem, meg semmit ami a content mappában van. Ugyanis pont az az útvonal volt rossz. Bár elsőre én is átsiklottam felette. Javítsd ki, és remélhetőleg el fog indulni. Ha otthagyod sem baj, ártani nem árt, csak felesleges.
-
aasgier
tag
válasz
Integra
üzenetére
Egy kérdésem volna vásárlással kapcsoladba (csak gyüjtöm a véleményeket)
Találtam még egy wayteq 770 2gb (FM és BT nélküli) masinát 30.000. ért és ugye van a bluepanther azure 36.000 ért ! Melyiket válasszam ? (a + 0,7" és a + 2 gb nem tudom megér -e 6000ft -ot inkább abból veszek egy tmc vevőt)
A választ előre is köszönöm !
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen routert?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 3 2025 - rendelhető!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Bravo 15 C7VF Gamer notebook - R7 7735HS 24GB DDR5 2TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- iPhone 14 128GB karcmentes, magánszemélytől
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 12 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 12.52 FW-s PS4-ek IS !
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest