Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #3424 üzenetére
Szerintem ez egy trükkhadjárat, hogy az amerikai kormánytól, ezen keresztül a közpénzekből, minél többet tudjanak besöpörni.
Aki nem tudná, az alaptörténet szerint éveken belül problémák léphetnek fel a műholdak működésében, mert sem a karbantartásra, sem a hibás műholdak cseréjére nincs elegendő anyagi forrás.
Tekintve, hogy ezeknek a műholdaknak az elsődleges szerepe az amerikai hadsereg kiszolgálása, és csak másodlagos, vagy tizedleges a polgári felhasználás, kizártnak tartom, hogy ezt a problémát ne oldják meg. Olyan meg nincs, hogy katonai, meg polgári műhold, csak műholdak vannak. Vagy működnek, vagy nem. Persze le lehet kódolni, meg hasonló trükköket be lehet dobni, de ettől még a hibás műhold nem fog megjavulni.
-
Dunstan
tag
válasz
PLaci58 #3409 üzenetére
A gyors fórumon már végre leírták, hogy nem támogatja a TMC vevőt az N770.
Hát ez az info már nem aktuális. A SpeedShop ugyanis több (GNS) TMC vevőt is kínál az Intensa N770-hez, az alábbi szöveggel:
"Az Intensa N770BT készülék csak abban az esetben kezeli a TMC vevőt, ha egy USB managert telepítünk fel rá és manuálisan párosítjuk minden alkalommal. Enélkül hiába futtatjuk az IGO szoftvert, az nem képes megtalálni a TMC vevőt."
-
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #3315 üzenetére
Azt is írjuk ide, hogy miért megy alacsonyabb frekvencián.
Az eredeti ROM-ba beépítettek egy olyan szoftveres védelmet, ha a ROM nem azon a gépen fut, amihez készítették, illetve amihez megvásárolták a jogot, akkor automatikusan 324MHz-en (takarékos módban) működik.
Ez arra utal, hogy ehhez a géphez nem vették meg a ROM használati jogát (durván fogalmazva "lopott" ROM van benne).
-
paralele
csendes tag
válasz
PLaci58 #3294 üzenetére
Hááát, ez a forrás nem az igazi valahogy...
De közben találtam az eddiginél olcsóbbat is. Írtam érdeklődő leveleket.
Ahogy nézem, valamennyit változott a konfiguráció (legalábbis a weboldalakon többféle van, pl WinCE, rom, meg ahogy írtátok csomag).
Köszönöm a segítséget. Ha 770-es lesz még jövök! -
Dunstan
tag
válasz
PLaci58 #3294 üzenetére
Az utolsó sorra azért kiváncsi lennék, de nagyon
Nem tudom, mi ebben a nagy csoda, Dyrg már több lappal ezelőtt kiderítette, hogy a Plantrading is forgalmaz echte Wayteq TMC modult, bár kissé drágábban.
http://www.plantrading.hu/index.php?id=termekek&art_id=40139&nyelv=hun -
gyurma111
aktív tag
válasz
PLaci58 #3294 üzenetére
Belepillantva a YFLoader.exe-be megtalálod
\ \ . \ N o t i f i c a t i o n s \ N a m e d E v e n t s \ S h e l l D S T E v e n t \ \ . \ N o t i f i c a t i o n s \ N a m e d E v e n t s \ D S T T i m e C h a n g e \ \ . \ N o t i f i c a t i o n s \ N a m e d E v e n t s \ D S T T z C h a n g e A u t o D S T S o f t w a r e \ M i c r o s o f t \ C l o c k D S T T z C h a n g e D S T T i m e C h a n g e S h e l l D S T E v e n t F o u n d P A R T _ R E G _ F A T - > % s , i n d e x % d
F o u n d P A R T _ A P P _ F A T - > % s , i n d e x % d
\ S D M M C \ . . . \ * . * E r r o r N o t f o u n d v a l i d a p p l i c a t i o n p a t h ! N o t f o u n d A p p l i c a t i o n !
P l e a s e i n s t a l l i t f r o m S D / M M C . A p p l i c a t i o n E r r o r \ W i n d o w s \ G P S T e s t . e x e % s % s \ S h e l l . e x e % s % s \ % s * Y F A P % s % s \ s h e l l . c f g r % s \ M Y F A T F S A P P F A T F S H I V E R E G R E G F A T F S \ S D M M C \ Y F G o 2 C E . b l d \ w i n d o w s \ e x p l o r e r . e x e G o t o C E Y u a n F e n g . d l l H H T a s k B a r o p e n T h e s y s t e m w i l l r e b o o t !
P l e a s e P O P t h e S D / M M C C a r d a n d p r e s s O K !Hálózati töltövel kapcsolatban az a hír járja,hogy a forint árfolyam miatt nem árat
emeltek hanem kivették a töltőt a csomagból. -
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #3266 üzenetére
Igazad van, valamikor az elején, mikor még ennél is kevesebbet tudtam a gépről, én linkeltem be azt a mosrtscript filet. Töröltem, hogy további zavart ne okozzon.
Nálam jelenleg ez van a mobilenavigator.mscr fájlban:
Kill ("shell.exe")
Run ("\Windows\explorer.exe")Ezzel tökéletesen működik.
-
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #3261 üzenetére
Ezzel kapcsolatban csak azt nem értem, ez a három sor minek kell:
sp = SystemPath( "ScriptPath" )
root =Part(sp , "\", 2)
sdroot="\"&rootHárom parancssorral képez egy olyan változót (sdroot), amit ebben a scriptben sehol sem használ fel, akkor meg minek?
Arról már nem is beszélve, hogy így mennyivel elegánsabb lenne:
sdroot="\"&Part(SystemPath("ScriptPath"),"\",2)
És ez is csak akkor igaz, ha a script az SD-n volt, mert ha a scriptet a ResidentFlash-ből futattuk, akkor az eredmény meg nem sdroot lesz.
-
csabors
tag
válasz
PLaci58 #3261 üzenetére
Szia!
Kössz, hogy leírtad, de megolgódott.
A hozzászólásba illesztett linkről szedtem le...
Ebben nincs benne a Run... sor -
zoli32
csendes tag
-
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #3220 üzenetére
Azt nem tudom, de hasonló minősítésre tudok még példát mondani, a többi gépemhez vett fóliára ez van írva:
"Brando Ultra Clean - Procector Plus - The Perfect PDA Screen Protector"
vagy
"Covertec PDA Superior Screen Protektor"
Vagyis csak felsőfokon! A gyatra minőség engem elkerült, vagy én kerültem el, de eddig nem találkoztam vele.
Persze mind 2 ezer körül volt, és egy-két darabot tartalmazott.
-
Dunstan
tag
válasz
PLaci58 #3183 üzenetére
Én még 320x200-as skint sem tudok letölteni onnan, ezek a skinek a képek szerint ugyanis akkorák
. Mindazonáltal nem rosszak, bár szerintem az a szerkesztő, aki ad magára, az nem tesz a krómszínű gombra színes képet, hanem gravírozássá alakítja át őket (emboss). A harmadik skinben, amit rel55 nem linkelt be (Alan27's Chrome Black Skin) látok némi fantáziát - érdekesen oldották meg az ablakkezelést
.
-
gyurma111
aktív tag
válasz
PLaci58 #3123 üzenetére
PLaci,
Igen,küldök foglalót,ezen nem múlhat a dolog.
SnowDog,
Feltettem a MioPocket legújabb verzioját minden változtatás nélkül.
Nagyon sok reg bejegyzést készít ill.módosít,de ezek mind kellenek
a működéséhez.Annál sokkal profibb,hogy szemeteljen.Viszont rendesen
átszabja a kütyü lelkivilágát.Nem kevés programozói tudással rendelkeznek
a készítők ráadásul ezen a területen.A progi müködése alatt a registry
szabadon szerkeszhető,mindent azonnal megjegyez.Természetesen nem a
mi kütyünkhöz készült ezért nem fut minden alkalmazás és néhány program
rész.Eredeti állapotában csak az telepítse aki tudja,hogy mikor mit kell csinálni,
nem lepődik meg azon hogy amelyik meghajtóra telepíti azt átneveződik
My Dokuments-re és ha kell tudja hogyan lehet ezt visszacsinálni.
Szóval nem irigyellek,ha mindezt át szeretnéd látni,kemény munka lesz. -
coredump222
tag
válasz
PLaci58 #3107 üzenetére
En szerintem meg csak software kerdese mivel ha nem lehetne ket iranyba
kommunikalni akkor nem menne a kihangositas / mikrofon hasznalat, de legfokebb
(amit meg nem probaltam igaz) a BT-n osszekapcsolt telefon GPRS-en vagy HSPA-n ,barmin keresztul elerve a Wayteq-en netezni !!! -
Dunstan
tag
válasz
PLaci58 #3095 üzenetére
Ne is szólj, mert a Russa nem megy az YFAP alól. Ki kell lépni a WinCE-be, különben feldobja a bakkancsot. A másik fórumon találtam egy mortscriptet, amivel működik, valahogy így néz ki:
Kill ("\ResidentFlash2\YFAP20\shell.exe")
Kill ("\Windows\YFloader.exe")
Run ("\Windows\explorer.exe")
AW = ActiveWindow()
Minimize(AW)
Sleep(20)
AW = ActiveWindow()
If(AW ne "" AND AW ne "MainShell" AND AW ne "MortScript")
Show(AW)
EndIf
Runwait ("\ResidentFlash\Russa\Russa.exe")
Sleep(20)
Kill("\ResidentFlash\Russa\RussaCE.exe")
Kill("\Windows\explorer.exe")
Run ("\ResidentFlash2\YFAP20\shell.exe")Tehát, Szkíta, szerezz egy MortScript programot, tedd bele ezt a scriptet, és akkor fog működni a Russa a menüből.
-
szkita
tag
válasz
PLaci58 #3093 üzenetére
Köszi a leírást! Azt jól veszem észre hogy a winCE felületentudom csak újratelepíteni a russa-t? vagy hogy tudom megoldani hogy sd-ről csak azt az egy progit indítsa? Tehát mintha russa-val ellátott N770-em lenne? Azért agyazok ezen mert van egy 512-es karim aztán azt akarom geokeccsre használni. Mint már írtam a pna még garis ezért a 1.3.3-ból is az sd-st használom. köszi.
-
-Gerzson-
aktív tag
-
medium84
aktív tag
válasz
PLaci58 #2980 üzenetére
Hát ez nagyon gyatra sebesség. Meg mindek vegyek SD-t ha benne van a 2 GB-os memória.
Összehasonlításképp az én Samsung Omniámon (ezt a wayteq-et b.nőmnek vettem) 5 mp alatt elindul az igo és 3-4 mb/s-mal lehet másolni a belső memóriába.
De nem is az indulási sebesség a legnagyobb gáz, hanem hogy pl. a "térkép" gombra bökve semmi sem történik vagy 10 mp-ig, Mindez úgy hogy csak a magyar és a szlovák térkép, ill. poi-k vannak rajta.Ja, még valami: a 3 éves Airis T620 PDA-m ezerszer gyorsabb ennél, pedig abban sima Samsung 400-as proci van, ebben meg állítólag dual core...
Persze az is benne van a pakliban, hogy ennyi pénzért ne is várjak többet.
-
syler
aktív tag
válasz
PLaci58 #2960 üzenetére
Szia. Nos wince felületet nem tudtam elérni. Csinálnám amit snowdog forumán van, de a resident flashbe nem tudok könyvtárat létrehozni, és belemásolni sem tudok. Vistám van és látom, hogy vannak vele problémák másnál is. Leszedtem a windows mobile eszközközpontot de így sem sikerül
-
Dunstan
tag
válasz
PLaci58 #2806 üzenetére
Van nagyobban is? Mondjuk 3x320 x 3x240 kellene, ha jól látom a méretarányokat.
Jöhet privátban. Egyébként ha ezeket használni akarom, akkor egy teljesen új skint kellene írni rá, a gép többi menüjét (Bluetooth, settings, stb.) is át kellene írni ilyenre. Ha esetleg megvannak azok a képek is, megpróbálom összebarkácsolni. Van egyáltalán 40 ikonnak hely a resource fileban?
-
coredump222
tag
válasz
PLaci58 #2800 üzenetére
Viszont van SDK-ja
BlueSoleil CE 2.0 SDK
It's a software develop kit for developing Bluetooth wireless solutions on Windows Embedded system based devices.
It includes the core functionality libraries, plenty of sample codes and detailed developing guide.Valakozo kedvuek irhatnak jo kis phoneManagert-t
felteve ha megveszik -
coredump222
tag
válasz
PLaci58 #2781 üzenetére
Ez nemi fogalomzavar !
A javascript az csak browserben fut (na jo van server oldali is de ez offtopic).
Ha scriptet akarsz futtatni akkor mortscript.
[link]
Csinalsz egy shortcut (aszem lnk) file-t amiben ez van :
\akarholislehet\MortScript.exe \barholisvan\atescripted.mscr(felteve hogy lehet igy futtatni a mortscript.exe-t mert meg nem probaltam de
99% lasd mobilnavigatoros pelda)Vagy esetleg perl ha vegre sikerul osszeheggesztenem
Lehetoseg van (mint irtam [link]) java program futtatasara is, de elobb fel kell tenni a personaljava-t.[link]
Utanna irhat awt-s progit is (van sample a pjavaban, ez van a 2. screenshotomon)
(de csak 1.1.6 vagy 1.1.8 kompatibilis progik futnak a pjava-val)Erre lenne megoldas a MysaifuVM ami eleg "mai" java runtime
de meg nem megy rendesenVan meg egy u.n Basic4PPC nevu progi amivel kvazi basic-ben (MS visual hoki
)
lehet programozni WinCE-re (kell hozza .Net framework 1.1 , de az fent van alapbol
a kutyunkon. Ami penzes soft. (ezzel lehet csinalni exe-t)es van meg 1par VM (virtual machine) WinCE-re amik szinten lehetnek megoldasok
de ezekhez szukseg van az interpreterukre (mint a java-nal pl.)Kozben eszembejutott ,hogy van egy u.n eve vm is ami java szinten es azzal
mar irtam regebben kis progit wm5-re , huh de hova is tehettem -
coredump222
tag
válasz
PLaci58 #2779 üzenetére
A mortscript-re gondolsz ???
[link]Dehat az fut hiszen annak a segitsegevel leptek ki WinCE-be !
A mobilnavigator.mscr az egy mortscript file amit a
mobilnavigator.exe (ami nem csinal mast mint az en progim is,
meghivja a mortscript.exe-t a mobilnavigator.mscr argumentummal)
indit el.Erre gondolsz ugye pl. ???
ErrorLevel("off")
##############
Kill ("\Windows\MenqUI.exe")
Run ("\Windows\explorer.exe")
Run ("\SDMMC\jagada\Skin\SystemInformation.exe")Igazabol nem kell mast tenni mint az mscr kiterjesztesu fileokat
meg kell adni a wince-nek hogy futassa a mortscrit.exe-vel -
housejoy
tag
válasz
PLaci58 #2756 üzenetére
PLaci58 !
'Az N770 fülhallgatóként látszik a telefonon. A fülhallgató nem fogja sajnos beolvasni a telefonkönyvet.'
szerintem fülhallgatóval tárcsázni se lehetne de ezzel mégis lehet
sztem valami érdekes megoldása lehet a dolognak mert van sok PNA ami tudja ezt ,sőt a legtöbb Bluetooth-osba benne van ez a funkció.
ha jólláttam a wayteq oldalán az újabb készülékekben már bennelesz ez is. -
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #2756 üzenetére
Jó lenne, ha mégis közzétenné, akkor az általam belinkelt N470 topikban tenné, mert ha itt publikálja, akkor abból csak keveredés lesz. Mint tudjuk időnként nem mindenki olvassa el figyelmesen miről van szó (persze mondhatnánk, az legyen az ő baja), és ha feltesz egy ilyen skint, csak keveredés lesz belőle.
Szóval ez az N770 topik, és maradjunk is ennél. Ezért van minden gépnek külön topikja, ne változtassunk rajta. Jól van ez így.
A hívott számokat, a hívókat, nem fogadott hívásokat is eltárolja, tehát elég 1x hívni egy számot és bekerül a listába.
Nekem nincs szükségem erre a funkcióra, ezért nem is használom. De technikailag érdekel a dolog. Ezeket az eltárolt adatokat tartalmazó fájlokat nem lehet szerkeszteni? Mert ha igen, akkor máris lehet saját "telefonkönyvet" készíteni.
Milyen formátumban tárolja az adatokat?
-
snowdog
veterán
válasz
PLaci58 #2692 üzenetére
Én a valós bolti árra gondoltam. Kapható már valahol?
Addig szerintem nincs ára! A gyorsboltban nem találtam.Én is kerestem a neten, de nem találtam olyan helyet ahol árulnak. Ami megjelent, az szerintem egy kalkulált ár, még az is lehet, hogy azon az áron fog megjelenni.
Az előző verziónál is úgy volt, hogy rendeltek pár darabot, piacra dobták, megnézték milyen a fogadtatása, és amikor látták hogy nagy az érdeklődés, akkor rárendeltek egy nagyobb tételt. Ez szerintem most is így lesz. Nem érdemes kapkodni.
-
gyurma111
aktív tag
válasz
PLaci58 #2685 üzenetére
Jut eszembe! Miért csak 533-on megy a 600-as proci ?
Talán a rom?Azt hallottam vannak olyan kütyük amiken nem megfelelő
romok vannakés nem úgy müködnek a dolgok ahogy kellene.
Itt is akadozik egy picit,ott sem úgy kapcsolódik a bluetooth ahogy kellene.
Aztán meg létrejönnek fórumok ahol megpróbálják jobban összerakni.
Tök hihetetlen -
-
Dunstan
tag
-
Dunstan
tag
válasz
PLaci58 #2515 üzenetére
Kösz, megkaptam, nézem.
Kérdések: a 82C-ben biztosan van az SDIO? A 72C-ben van egy SDAuthUtilDevice.exe program, ami a 82C-ből hiányzik (meg nálunk sincs). Egyébként az SD-kezdetű dll-ek megegyeznek a Wayteq-ben levőkkel. Az N720-ban van ilyen SDAuthUtilDevice program? Ez a Smart Device Authentication Utility, lehet, hogy erre van szükség az SD wlan kártyákhoz és az USB-s wlan-hoz is. Kibontom, és megnézem, fut-e az N770-en.
Update: nem fut, azt írja, not a valid WindowsCE application.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera +ISY tartozék készlet
- Latitude 7420 27% 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Asus Rog Zephyrus Gamer laptop gyönyörű állapotban.
- GOPRO Hero 11 BLACK Creator Edition akciókamera csomag +tartozékok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest