- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- P4 S478 konfig a régi idők emlékére
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Köszöntünk a Call of Duty: Warzone Topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
válasz
dudu5130
üzenetére
Warzone-ból eltüntek a wildcardok maradt mindenkinek a dupla nagy fegyveres mert mindenki azt használta amúgy is.
#4401 rewtenator, #4402 shotika :
Nagy mapot idén ősznél előbb nem várnék akkor lesz 2 éve kb, hogy a nuketownnál vagy a másik akkori új mapon lehetet nézelődni spectatorként a mappon?
Azóta nincs új infó róla. -
ULPIUS
őstag
válasz
dudu5130
üzenetére
Én már az átállás előtt abbahagytam több év után, baromi unalmas kezdett már lenni az egész, kevés pálya, néha jönnek új de mégis ugyanolyan fegyverek meg valami új design (ami egyre gagyibb), rohadt sok csaló és ennyi már csak a játék évek óta. Igaz én leginkább a dmz-t szerettem az elmúlt években, amíg volt értelme vele játszani. Mióta megjelent az ARC Raiders eszembe se jutott ez hitványság.
-
ULPIUS
őstag
válasz
dudu5130
üzenetére
Én valóban csak belenéztem néhány videójába, szóval nincs átfogó képem róla, de azalatt csak azt láttam amit leírtam. Én ha bemegyek egy lobbyba, 2 perc alatt többen meglátnak, kiszúrnak messziről már, visszalőnek rám stb. mint nála 10 percben. Bárhova kattintottam ezt láttam a videóiban. És nekem csak 0.9-1 körüli a kD-m resuban pl, nem olyan magas mint neki, tehát az sbmm-nek legalább olyan jó játékosokkal kéne összedobálni mint ő maga....
-
-
ULPIUS
őstag
válasz
dudu5130
üzenetére
Vannak appok ("codmunity" pl) mobilra amik mutatják, én nem annyira követem csak amikor új season van esetleg pár napig, de inkább végül mindig azzal játszom amiket szeretek használni: taq56, m13b két nagy kedvencem, aztán lachann sub,bas-p, vaznev....iso 45 és iso 9 se rossz.
Sniperezni csak talált fegyóval szoktam resuban, még annyira se követem melyik meta, dmz-ben mcpr-t használtam az év folyamán.kisselandras
Tegnap vondelen a gyerek Iso 9mm-rel aprított a víz alatt
ez megint olyan amit már nem hittem el, hogy erre komolyan van egy glitch vagy cheat, vagy mi a franc volt ez?! -
csákány.
aktív tag
válasz
dudu5130
üzenetére
Legjobban szerintem Vondel Lockdown-on, aztán Plunder és DMZ. Én VL-on aranyoztam ki egy csomó fegyveremet, gyakorlatilag egy ejtőernyős multiplayer, sőt néhány multi játékmódnál még intenzívebb is, a sok player kis területre való bezsúfolása miatt!
A fegyvereket viszont elég gyorsra és hatékonyra kell hangolni, mert piszok gyorsan a nyakadban lesznek az enemyk! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Projektor topic
- Diablo IV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyártófüggetlen H170/Z170 (LGA1151) alaplapok topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ez megint olyan amit már nem hittem el, hogy erre komolyan van egy glitch vagy cheat, vagy mi a franc volt ez?!
A fegyvereket viszont elég gyorsra és hatékonyra kell hangolni, mert piszok gyorsan a nyakadban lesznek az enemyk! 
6.-án jön az új, nem kell rohannod.
Dewo