Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
elég időigényes a harc velük (lábát kell lőni a gépnek, igen kicsiket sebez rajta), meg nagyon suta az animációjuk... a vadászat bejön Plainsen, csak a rohadékok az összes helyet odarakták grineer camp mellé... és így soha nem tudsz nyugodtan vadászni mert 500m-ről (ez egy másik probléma h ilyen messziről is kiszúrnak) is elkezdenek lőni a kis tetvek... ráadásul mindig a fejed fölött jön elő egy hajó is, vagy pici vagy nagy... uh a vadászat az kicseszett bosszúság - eidolont még nem próbáltam
-
vaakuum
addikt
Vagy úgy kell, hogy belerakod egy arca plasmorba, aztán mivel azzal elég jól el lehet lenni minden küldin, amikor éppen nem szintezel primary fegyót, akkor azzal mész...és szép lassan gyűlik. De szerintem ha pl. szereted a defenset, akkor akár a frost-prime is jó lehet.
Én külön nem foglalkoztam ennek a farmolásával, csak raktam ebbe-abba. Talán az egyik iskolából még nincs kinyitva 3, a többi mind open. Mondjuk én kaptam két lencsét barátoktól, egyet meg vettem.
Ember + emberprime, sarynprime, akstiletto és arca plasmorban van nekem. Ami az emberben van, az gyűlik kevésbé, mert amint lett belőle prime, azt használtam... kicsit lehet még elő kell venni.Amúgy fogalmam sincs, mire való, vagy hogy kell használni ezt az iskolásdi dolgot, csak kimaxolódott lassan. Mire rájövök, hogy mire kell, legalább nem kell a farmolással foglalkozni.

-
Tüphón
senior tag
-
-
Źşë'
addikt
changes, changes everywhere.... ^^
-
wjbhbdux
veterán
kb negyed évente jön 1-1 frame és prime frame is, legközelebb egy healer archwing várható, meg U19 cinematic questben az Umbra Excalibur. Új tileset amikor elkészül, a holdat nemrég egészítették ki. A devstreameket lehet figyelni 2 hetente péntekenként 20:00-kor az újdonságokért. [link]
-
Hunbeast87
senior tag
Pontosan úgy van, ahogy leírtad. Egy kulccsal bemehet négy ember ( warframe
) is, ehhez pedig csak attól vesz el, aki indítja.(#4040) vaakuum: Sikertelen küldetés esetén nem kapsz semmit sem, viszont a kulcs is megmarad. Abort és disconnect esetén szintén megmarad a kulcs.
-
robinK
csendes tag
Hydroid darabjait a Földön lévő főellenseg legyőzésével szerezheted meg addig csináld azt a küldetést amíg minden darabját kidobja, lehet 5-6szor is meg kell csináld a küldetést mire meglesz mind. Maga a blueprintet pedig a market-bol vedd meg. Itt egy kis segítség: http://hu.warframe.wikia.com/wiki/Hydroid
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.11. garancia
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest