Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
s4hu|SyD^
addikt
Szerencsére nem öltem bele órákat, mert az a 2 küldetés is borzasztó volt. De ráérek vele, látod azóta szépen csiszolják. RJ építés szerintem sem volt gáz igaz én nem is újonc-ként kezdtem, de ez pl. pont azoknak szól. Újoncként sok az amit kérnek érte.
Octavia BP nekem is várat, nincs már Axi-m... Viszont időm sem Axi-t kiszedni marad majd a megvétel. Durván esik így is az ára. Nem értem, hogy hogy képesek valakik százakat kifizetni mikor még friss ahelyett, hogy várna pár hetet.
NW szépen halad nálam egyelőre azzal nincs gond, én inkább a Kuva fegyverekre megyek most rá kicsit meg a Deimos standing részre majd. Persze időm még mindig kevés, de visszatért belém a lendület és nagyon élvezem a játékot. Ez a lényeg, hogy van fun meg kikapcsolódás.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / 16GB DDR4 / RTX 3050 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest