Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mai közvetítést is buktam, sebaj.
Nightwave 2 umbra és Teshintől vett egy elég lesz most, utána majd lesz megint Tesónál.Vik: jah, de Te akkor nem is öltél bele órákat. Azért az se lenne normális, ha azokat megbüntetnék, akik az eddigi rendszerben játszottak, farmoltak... Így azért némileg kompenzálják, h szinte 0-ról kell újrakezdeni. Amúgy az RJ építés körüli könnyítést nem értem, akkoriban még én is új voltam, de nem okozott gondot kiszedni és megépíteni. Vagy nehezebb lett és most újra könnyítenek? Nem tudom ezt mondjuk.
Octaviát ki kellene szedni, eddig ezek csak úgy kiestek, ez nem akarja. Mondjuk annyira nem törtem össze magam. Meddig lehet relicet kiszedni még hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS RTX5090 - TUF-RTX5090-32G-GAMING /ÚJ, BONTATLAN, MAGYAR KISKER GARANCIA, NEM CÉGES VÁSÁRLÁS/
- HP EliteMini 800 G9 vPro - i5-14500T 14C/20T - 16GB DDR5 5600 - 256GB SSD - BILL+EGÉR
- ASUS GeForce RTX 5060 Ti DUAL OC 16GB WHITE EDITION
- Xiaomi Adaptive Wireless Charger 80W & Xiaomi Hypercharge Combo 120W
- Canon M50 Mark II fényképezőgép 5 objektívvel, konvertekekkel, kiegészítőkkel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude 5410 - 14", i7-10610U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Beszámítás! Benq GW2480 24 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Zenbook S 13 OLED Ultra 7 155U 16gb ram 1tb ssd 3k oled pillekönnyű akksibajnok gyönyörű fedlap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest