- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bagyusz: Sony Xperia SP CM11 Zárt Bootloaderre
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Mai közvetítést is buktam, sebaj.
Nightwave 2 umbra és Teshintől vett egy elég lesz most, utána majd lesz megint Tesónál.Vik: jah, de Te akkor nem is öltél bele órákat. Azért az se lenne normális, ha azokat megbüntetnék, akik az eddigi rendszerben játszottak, farmoltak... Így azért némileg kompenzálják, h szinte 0-ról kell újrakezdeni. Amúgy az RJ építés körüli könnyítést nem értem, akkoriban még én is új voltam, de nem okozott gondot kiszedni és megépíteni. Vagy nehezebb lett és most újra könnyítenek? Nem tudom ezt mondjuk.
Octaviát ki kellene szedni, eddig ezek csak úgy kiestek, ez nem akarja. Mondjuk annyira nem törtem össze magam. Meddig lehet relicet kiszedni még hozzá?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- Noctua NH-L12S
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Hammer Construction 2 Thermal 5G szerszámosláda eladó !
- Eladó Unihertz Titan 2 okostelefon QWERTY billentyűzettel !
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs