Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Źşë'

addikt

válasz r00r1 #2933 üzenetére

nekem a limbo kb 3-4 nap alatt meg volt, akkor ezek szerint csak nekem nem okozott akkora nagy fejtörést :F nem volt annyira nehéz de könnyű se volt, fegyók előbb feljöttek 30as szintre, a végére kb 25ös szárnyakkal csináltam meg, persze nem egyedül... egyébként a szintezésen vettem észre hogy mintha változott volna valamit... eddig pihent a húzandó cucc, magyarán azzal mentem ami a legerősebb, és eddig szépen párhuzamosan ment bele a tapasztalati pont, de most meg alig ad rá valamicske bónuszt -> ha szárnyakra kell gyúrni akkor használd sűrűn a speckó képességeit

archwingnél ha aktív a 4. képesség azzal el tudod lökni magad mellől az ellenfeleket, és megtisztítja a rádióállomás környékét, és még sebez is rajtuk... mikor kezdtem a játékot akkor se árasztott el modokkal, a legalapabb modokat dobta, és szépen lassan alakultam, szvsz ennél is ez a helyzet, nem is bosszankodtam rajta... egyébként annyira nem nehéz észre venni a kósza modokat, megáll az ember egy pillanatra, majd oldalazva mozog és simán ki lehet szúrni őket, eleinte nehéz volt, de már van egy valag modom, odonatára kevesebb inkább fegyverekre dobál...

• MichaelSD

őstag

válasz r00r1 #2933 üzenetére

Akinek van T3as Mobile Defense CSAK velem játszhatja le!!! Komolyan, nem tudok egy darabot se farmolni és hiányzik a Scindo blade. Szóval akinek van az keressen meg MichaelSD néven és jövök vele, plíííííz! :)

@r001
    A Warframe forumokon már elmondtam, hogy az egész archwing egy hülyeség. Nem fűzödik szervesen a játékhoz, buggos, pocsékul kivitelezett... Az, röhej.

Új hozzászólás Aktív témák