- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
nekem a limbo kb 3-4 nap alatt meg volt, akkor ezek szerint csak nekem nem okozott akkora nagy fejtörést
nem volt annyira nehéz de könnyű se volt, fegyók előbb feljöttek 30as szintre, a végére kb 25ös szárnyakkal csináltam meg, persze nem egyedül... egyébként a szintezésen vettem észre hogy mintha változott volna valamit... eddig pihent a húzandó cucc, magyarán azzal mentem ami a legerősebb, és eddig szépen párhuzamosan ment bele a tapasztalati pont, de most meg alig ad rá valamicske bónuszt -> ha szárnyakra kell gyúrni akkor használd sűrűn a speckó képességeitarchwingnél ha aktív a 4. képesség azzal el tudod lökni magad mellől az ellenfeleket, és megtisztítja a rádióállomás környékét, és még sebez is rajtuk... mikor kezdtem a játékot akkor se árasztott el modokkal, a legalapabb modokat dobta, és szépen lassan alakultam, szvsz ennél is ez a helyzet, nem is bosszankodtam rajta... egyébként annyira nem nehéz észre venni a kósza modokat, megáll az ember egy pillanatra, majd oldalazva mozog és simán ki lehet szúrni őket, eleinte nehéz volt, de már van egy valag modom, odonatára kevesebb inkább fegyverekre dobál...
-
MichaelSD
őstag
Akinek van T3as Mobile Defense CSAK velem játszhatja le!!! Komolyan, nem tudok egy darabot se farmolni és hiányzik a Scindo blade. Szóval akinek van az keressen meg MichaelSD néven és jövök vele, plíííííz!

@r001
A Warframe forumokon már elmondtam, hogy az egész archwing egy hülyeség. Nem fűzödik szervesen a játékhoz, buggos, pocsékul kivitelezett... Az, röhej.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- Projektor topic
- Renault, Dacia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bestbuy játékok
- Vallás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
nem volt annyira nehéz de könnyű se volt, fegyók előbb feljöttek 30as szintre, a végére kb 25ös szárnyakkal csináltam meg, persze nem egyedül... egyébként a szintezésen vettem észre hogy mintha változott volna valamit... eddig pihent a húzandó cucc, magyarán azzal mentem ami a legerősebb, és eddig szépen párhuzamosan ment bele a tapasztalati pont, de most meg alig ad rá valamicske bónuszt -> ha szárnyakra kell gyúrni akkor használd sűrűn a speckó képességeit