- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mrdevil
üzenetére
Netes overframe meg hasonlók azért fenntartással kezelendők. Egyrészt lehet, h nem a legfrissebb konfiogok, másrészt hiába jók, ha nem passzolnak a stílusodhoz. Kísérletezni kell, megtalálni a lehető legjobb kombinációt és ebbe nem csak a modok, meg a fegyverek és a warframe/companion szinergiákra, hanem a saját stílusodra is figyelni kell.
Pl. láttam Saryn-t Profit takeren. Pikk-pakk végzett. Mire mi lehívtuk az archgunokat, kb. már leszedte az első sorozat shield pöcölőt... Kipróbáltam, nekem sehogy nem ment, pedig modjaim vannak, saryn-t kb. ismerem... de az nem elég.
Más:
Railjack még mindig iszonyat bugos, nem kezdem el sorolni, h mikbe szaladtam esténként...
Viszont behúztuk amikor ingyenes volt a SW Battlefront II-t. Kezdőként iszonyat szopóroller, már el is felejtettem, h a BF széria ilyen volt, pár hét után unlockoltad a cuccokat. A multiplayer server keresés, betöltés egy örökkévalóság, fel is ajánlja, h közben menjél böngészni a neten... Légicsaták tetszenek, van pár érdekes játékmód, de a többi a szokásos, szal. nem lesz a kedvencem ez sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nokia N9 - az első mohikán
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Független IPhone 14 pro 256 gb
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 boával garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE RTX 5080 WindforceOC SFF 16GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest