Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nah, minap formáztam Titania primeot, de csak 26-ig húztam, elég volt a feladatra. Most előszedtem, mégis legyen má' 30 ő is. Nézegettem, h a 2-es képességet (ami választható, de egyik sem túl hasznos, IRL nem tudtam használni) lecseréltem. A duration+strength build -meglepetés- a pillage-nak megfelel, sőt.
Most agyalok, h Khora-ra is kellene, de neki annyira egybenvannak a képességei...
4-es nyilván marad, Venari nem tudom, h mit csinál, ha a 3-ast cserélem. 2-est használom, 1-es talán, de akkor a dome-nál meg kel várni, h leesnek, 2-es, kard. Néha nincs erre idő, 1-esből pár pattintás és kész is vagyunk. Hmmm. fórumokon azt írják, h a 3-as cserélhető, venari lesz, de csak attack módban.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OpenWRT topic
- Napelem
- Asztrofotózás
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest