Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
5150head
üzenetére
"Én is csak kiszedtem az új fegyót, meg a sentinelt, meg felhúztam 9-re a commandot és ennyi."
Leborulok. Egy hős vagy. De tényleg. Nem irónia. Baszki, nekem ehhez nincs idegrendszerem. Tegnap és ma is bebuktam küldiket. Mai epic: bemennék a hajóra. Írja, h nincs ott mindenki (egyik klántársam jött velem). Egyrészt gáz, h 4-nek kell majd bemennie, minek? De OK, akkor jött Ő is. Erre neki nem nyílt az ajtó. OK, akkor megoldom egyedül. De berakott egy ajtót, amihez ketten kellünk. KUKA, abort.Újabb próba, talán 3 küldi ment baj nélkül, utána failed to connect, login újra, 3 kör mind kuka. Ehhez nem megfelelőek az idegeim, sztem semmit nem szedtem ki, mentem olyan 20-25 kört, abból sztem a fele kuka. Vagy minden küldi után dock és újra? Fene tudja. Elkerülöm, ennyi. Szomorú, h ilyen szar lett, a reaktoros küldi tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Racer drón
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 Max 14" 2021, 32GB RAM/512GBSSD/Liquid Retina XDR/magyar bill.
- Eladó RTX 3070 ti / i5 8600K / 16GB DDR4 / 500GB NVME SSD
- Asus Dual RTX 4070 SUPER EVO + FirstShop garancia 2027.04.09-ig
- Eladó GARANCIÁLIS Asus ROG Astral Nvidia Geforce RTX 5080 OC 16gb
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest