Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 5150head

senior tag

válasz ViZion #7857 üzenetére

Jah erre a küldi végén összegzés menü beragadásra tényleg csak ez a megoldás van eddig :W szerencsére olyan sokszor nem jött be.
    Amikor rányomnak a küldire vagy drydockra és beragad, nem indul el a számláló - nekem az segített hogy kimentem a hajóról meg vissza, és tudtam forcestartolni.
    Szerintem ezeket fogják legelőször javítani mert ezek game-breaking bugok.

#7856 Źşë' Jah ez most jött be. Én a régieket feltoltam maxra aztán a commandot kezdtem el húzni 0-ról. Azért viszonylag gyorsan felszaladt 9-re. Az, hogy kaptunk boostereket, sokat segít.
    Megnéztem ezt az energy-s dolgot. Hát valóban szopás :U ez tuti változni fog.

#7852 s4hu|SyD^ Ha nincs még hajód, akkor szerintem csináld végig a questeket hogy meglegyen. Ha már van, akkor kezd el kinyitogatni a railjack node-okat aztán jön minden magától. (egyedül, pajtikkal vagy randomokkal az már a Te döntésed)
    Jobb felül van egy railjack menü ott tudod a railjack mapet behozni.

Jelenleg a railjack bugos és sok minden változik még benne, szóval jelenleg felesleges nagyon ráfeküdni a farmra.
    Én is csak kiszedtem az új fegyót, meg a sentinelt, meg felhúztam 9-re a commandot és ennyi. (10-es szint jelenleg zárolva)
    Vannak új fegyverek meg kaptunk a hajóhoz platinget, meg elvileg lehet az arcaneket is farmolni már. Mire jön a Call of the Tempestarii addigra gatyábarázzák.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés