Hirdetés
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Rák
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5150head
senior tag
Jah erre a küldi végén összegzés menü beragadásra tényleg csak ez a megoldás van eddig
szerencsére olyan sokszor nem jött be.
Amikor rányomnak a küldire vagy drydockra és beragad, nem indul el a számláló - nekem az segített hogy kimentem a hajóról meg vissza, és tudtam forcestartolni.
Szerintem ezeket fogják legelőször javítani mert ezek game-breaking bugok.#7856 Źşë' Jah ez most jött be. Én a régieket feltoltam maxra aztán a commandot kezdtem el húzni 0-ról. Azért viszonylag gyorsan felszaladt 9-re. Az, hogy kaptunk boostereket, sokat segít.
Megnéztem ezt az energy-s dolgot. Hát valóban szopás
ez tuti változni fog.#7852 s4hu|SyD^ Ha nincs még hajód, akkor szerintem csináld végig a questeket hogy meglegyen. Ha már van, akkor kezd el kinyitogatni a railjack node-okat aztán jön minden magától. (egyedül, pajtikkal vagy randomokkal az már a Te döntésed)
Jobb felül van egy railjack menü ott tudod a railjack mapet behozni.Jelenleg a railjack bugos és sok minden változik még benne, szóval jelenleg felesleges nagyon ráfeküdni a farmra.
Én is csak kiszedtem az új fegyót, meg a sentinelt, meg felhúztam 9-re a commandot és ennyi. (10-es szint jelenleg zárolva)
Vannak új fegyverek meg kaptunk a hajóhoz platinget, meg elvileg lehet az arcaneket is farmolni már. Mire jön a Call of the Tempestarii addigra gatyábarázzák.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology DS918+ NAS (8GB RAM), gyári garanciával 2026.08-i, számlával, dobozában eladó.
- Samsung S25 Ultra 12/512GB Titanium Grey
- Új Dobozos HP 17-cp Nagyképernyős Multimédiás Laptop 17,3" -35% AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16/512 FHD
- AQUA Computer Ultitube D5 100 + 120mm fan mount
- Nintendo Switch OLED, V2, V1 Joy-Con pár
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Használt WDR Full HD autós menetrögzítő kamera / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szerencsére olyan sokszor nem jött be.
ez tuti változni fog.