Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
radshare-n mindenkinél az van, amit szeretnél kiszedni. Messze nagyobb az esély, mint randomokkal. Persze ha nem farmolod, nincs elég relic (nagy ritka, h elsőre kidobja), akkor a randomokból is lehet jót kiszedni, csak több idő. Múltkor mittomén 1 óra relicezés randomokkal és 2 db 40 p rész is kiesett, meg egy halom ducatba való.
Nekem mondjuk ami kellene, az vaultos relic, randomoknál sincs igazán. Egyszerűbb megvenni marketen, de most elvagyok látva tuningolható fegyókkal, azok jók lesznek későbbre. Kronen prime-ot Te ajánlottad, még vmi hiányzik hozzá, azt lehet megveszem.
De mindegy volt, h mit szedtem ki, mihez nyitottam rivent, a dakra prime mindent is visz és a legszebb is szerintem, jók a stance-ok hozzá. Van dual swordom, elég baccós rivennel (de mégse veszi senki, rubico és redeemer rivent akarnak csak), de olyan stance van hozzá, h azzal nem szeretek menni. Zaw rivenjeim is vannak, ott van pár veszélyes, de szegények marha rondák...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5490 14",FHD,i5-8350U,8GB,256GB SSD,WIN11,LTE kártya, új akku
- 15.6-os 7.gen i5, Dell Latitude E5580 notebook olcsón!!!AkciÓÓ!
- Corsair Carbide Series 100R leárazás! AkciÓÓ!
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Kingston HyperX Fury DDR4 16GB ram
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest