Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- talmida: Változások 2. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Korán keltem, keveset is aludtam... lehet aludnom kellene... mert az úgy van, h Gara megtetszett, defre, cryotikra és hasonlókra sztem megfelel. Mégiscsak jobb, mint az unalmas "standard" frame-ok. Aff booster van, formázok mindent IS.
És akkor bementem SO-ba. Sokat ESO-zom a fegyók miatt, ott is megállja a helyét. Kezdők a csapattársak, nah, az öreg megmutassa MOST. Grineer nyáj közepére beugrok, 4-es ulti...
Az olvadt üveg szépen megbénítja majd a rosszakat, utána szépen leölök mindenkit is.
Meglepetés... formázás után a 4-es nem műXik, meg kb semmi... szerencsére a kardozás megoldotta. pfff... csak nem volt olyan menő, mint kristályosítani mindenkitSebaj. Valami bizbaszt építek, kell hozzá Auron. 1 óra farmolás és semmi nem esik...
Meguntam, meglesem a guglit, hátha mondanak okosat. Ajánlanak egy jó helyet. Majdnem ott voltam, csak egy bolygóval arrébb. Én Vénuszon kerestem, ez a nyomorult auron meg PoE drop...
Kitöltök gyors egy tesztet és alvás:

Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 32GS85Q-B - 31,5" NANO IPS QHD 180Hz
- CYBERLAB Telefon szerviz kijelzőcsere, akkucsere, javítás Oroszlány
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear 32GS95UX-B Monitor 4K-240hz/ Fhd-480hz 2ÉV GYÁRTOI GARANCIA!!!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- Beszámítás! Dell SE2222H 22 60Hz FHD VA 8ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest