- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Vigyázni kell itt is sajnos. Nekem az utóbbi időben rendszeresen van, h átírják az árat. Minap Volt prime neuro-t nyitottam, az 50-60p-sek napok óta nem voltak fent, szal fake. 65 volt az első online, szal. felraktam 63-ra, nem akarom hetekig kerülgetni. Erre rámírnak, de árat kijavította 50 p-re... Mondom ezt a szabály is tiltja a marketen, meg nem is ennyi. De ennyije van. OK, akkor nem eladó. Fél óra múlva jött, h akkor 55p elég-e. De eddigre már elvitték lazán 63-ért.
Ha vki trade üzit küld, akkor rögtön nézem a market profilom már, h mennyiért is van fent. Nem szoktam veszekedni, van, h alacsony MR-nek szindikátus modot 10 helyett 5-ért adok és kap mellé egy rakat multishot vagy 60/60 modot, ami van. De aki át akar baCCni... nah annak nincs ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- HP OmniBook 7 Flip 2-in-1 Next Gen AI Laptop, BONTATLAN, VADIÚJ!
- Gyári Garanciás Samsungtól vásárolt 12GB/512GB Titanium Yellow S24 Ultra
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Garancia Magyar bill
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H T2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 /Ryzen 7 PRO 4750U/16GB/512 SSD/FHD/IPS Érintőkijelző
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest