Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe

Hozzászólások

(#6897) ViZion válasza khalox (#6896) üzenetére


ViZion
félisten

Nekem volt Tigris prime és bele egy brutál jó rivent forgattam, nem volt ócó (kuvában, mert a rivent nyitottam). A riven diszpója alacsony, nekem kényelmetlen volt a használata. Hiába öl meg mindent 5 m-en belül, ha pl. infested tömött sorokban érkezik... Riven eladhatatlan, senkinek nem kellett, még endo árban sem. Nem is tudom, h ez megmaradt, vagy ment endoba. Vaykor hek dettó, pedig olyan rivent forgattam, h 11 skuló a tárban, extra crit meg vmi dmg még. Alacsony diszpó, kényelmetlen használat, eladhatatlan riven.

Bezzeg a sobek, boar prime és a corinth prime... szeretem őket, de ehhez nem lett rivenem. alacsonyabb szinten jó móka velük hentelni. Ezekre kell az exilusba egy fatal acceleration! Anélkül brutál falloff van és pontatlanabb is. Valahol volt boar-al videó, h ezzel X méterrel messzebbre hord és nem terít annyira.

Vik: ahogy ezt korábban is beszéltük, sajnos ez az 5 forma+krumpli az "alap", ha mindent is szeretnél rárakni. Meg 20 p az exilus slot, az is szokott kelleni (vigilante supplies-t rakom, húzás nélkül, csak crit miatt, vagy vmi hatótávra).

Volt néhány kivételesen jó rivenem, talán 3-4 volt, amit eladtam/elcseréltem. Többsége vagy használat, vagy megy a levesbe. Pl. Paris prime, fain rivent forgattam, csillió% crit, minden ami kell, papíron a Terry-nek azonnal meg kellett volna halnia, többször is. Helyette kb. semmit nem tudott, sztem az armor levette a sebzését. A papíron gyengébb rubico többet sebzett, kezelhetőbb volt. Mondjuk ezt a rivent legalább elvitték sok platért...

szerk.:
és van egy opticor rivenem is, de még forgatnom kell, ahhoz kuva kell, ahhoz vitus kell, ahhoz arbit kell menni... ki van ez találva :)

[ Szerkesztve ]

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.