- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
s4hu|SyD^
üzenetére
Khora és Limbo is olyan, h csak pislogok mások mit művelnek vele...
Egyszer arbin nagyon a végén vettem észre, h ketten vagyunk, jómagam a láthatatlan Ashyvel, és egy Atlas prime... amit soha nem gondoltam volna, h játszik vele vki
és főleg nagyon jól. Most nagyon Volt+Mesa a divat, szerintem kapnak majd "ápgrédet"...
Nezha-t is sokat látok mostanában. Régen tetszett, a csúszkálást leszámítva. Megvettem a modot, ami kikapcsolja... még fel se raktam, ki sem próbáltam
Most is csinálgattam volna amit elterveztem, 2-en kértek segítséget, essünk neki... Sajna a kolléga inaros questjéhez corpusokat kell gyűjtenie, a frissítés miatt vmit változtattak, mert a régi ajánlók nem jók. Meg kellett keresni, h mit hol ad megint. A fél órás gyorssegélyből majd' egy délelőtt lett... Másik srác meg Grendel farmra kért helpet. Mondom OK, az kellene nekem is... Garuda nagyjából kész, de ott még nem próbáltam.
Látom már, h miért nem lesz Garuda a kedvencem. 1-es alap képessége egy pajzs, de kerete van, nem túl nagy, szal. Volt pajzsa fain, ez meg akadály. 2-es képességre az enemyből nyeri ki az életerőt, 3-as energiát ad, 4-es meg körbedob mindenkit a késeivel. De van vmi, ami körbe emel egy "falat", kb. mint Vauban 4-ese, de jobban látszik, kicsit szűkebb kör.
A képességeken rengeteg az animáció és mindenhez fények, vér fröcsög, fal csillog, pajzs kitakarja... Bementem egy merészebb corpus küldibe, hááát, aki a fentiekre érzékeny, az ne játsszon vele. Nem is lehet látni a sok effekttől, h mi történik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Linux kezdőknek
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Elektromos autók - motorok
- Philips LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 3D nyomtatás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- DELL Precision 7550 ntel Core I7-10750H, 64 GB, 1TB SSD MAGYAR VILÁGITÓS BILL
- Lenovo Thinkpad T14 GEN5 Ultra7 165U, 1 tb, 32gb ram, MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET GARIS
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Eladó garanciális Synology DS223j NAS
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- iPhone 11 Pro 64Gb
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 12GB DeepCool CC560 CoolerMaster 750W
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és főleg nagyon jól. Most nagyon Volt+Mesa a divat, szerintem kapnak majd "ápgrédet"...