Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• khalox

őstag

válasz s4hu|SyD^ #6707 üzenetére

Nem biztos, hogy a nerf a megoldás. Inkább hozzák vissza a self damage-t, ha más nem, akkor csak arra :DDD . Meg csináljanak valamit a vizuális effektjével. Vagy tegyék fel MR1?-re, hogy lehessen használni, vagy csuda tudja. Így nagyon gáz most ez.

ViZion: Az rendben van, hogy ESO-n Volt meg Saryn farmolni a fókuszt, de az ökörláda egy sima lvl10 Infested Defense-re is azt viszi, oszt' csodálkozik, hogy az 5. körben még mindenkinek csak 3 trace-e van.
    Ha véletlenül látok egy Garudát (ami nagy kedvencem amúgy, így kíváncsian várom most az új skinjét) vagy egy Zephyr-t, vagy történetesen egy Harrow-t vagy egy Trinity-t, az már sátoros ünnep. Oberon-t még elvétve néha, de mindenki csak az "önző" frame-kkel tolja.

A klánban, ahol ülni szoktam, nincs az a nagy élet, de legalább ki van kutatva minden. Amikor volt a RJ először, akkor volt egy felfutás, megtömték 200-ig, de azokból most megint csak átlag 2-3 arc zizzen naponta rajtam kívül. Olyanra meg nem is emlékszem, hogy együtt toltam volna egy klán csapattal bármikor is.

5150head: Lehet, hogy tervezik, de egyelőre ezeket olvasni csak. Meg jönnek a primary kitgun-ok.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés