- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nah, a mai is affinity booster volt...
Jól jött, mert volt pár frame és fegyó, amit át akartam alakítani. A minap kedvenc Dakra Prime-om sebzése a lvl 102 bombardnál eltűnt... mire eszembe jutott, h egy riven miatt a seeking shuriken (-70% armor for 8s) a fatal teleport van berakva.
Volt két egyforma rivenem (finisherrel kellett ölni, meg pár feltétel, de egybe tudtam nyitni) amihez Ash és a FT mod kellett.Ash is megformázva még kétszer, de mag prime is kapott...
Acceltra nagy királyság. Arca plasmor, Fulmin, Ignis wraith után ez is nagy szerelem
Egyik videós mondta, nem is tudnám jobban megfogalmazni én sem a lényeget, h szép meg jó a nyilak, revolverek, de az Acceltra az, amit egy sci-fi játéktól várunk.Sikerült egy rivent cserélnem, Heat swword rivenre, kolléga meg egy kuva fegyóba kapott rivent tőlem. Röhejesen magas ára lett volna amúgy, érdekes, h a 200-500 platos rivenek közé 50 platért bedobva SEM kellett senkinek.
Ezek a riven árak sztem nem reálisak, ismertek olyat, aki nem top tier, esetleg nem a legnépszerűbb 20 fegyóba való rivenen kívül vett ilyet?
Bugok vannak, "wallhackeltem" beragadtam egy falba... unstuck megmentett, de ehh...
RJ továbbra is elég bugos-laggos, nem erőltetem. De a hajót sztem O.Viktornak fogom nevezni, azt semmi nem nyomja le
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával/
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Latitude 7320 Core i7-1145 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest