Hirdetés
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Nekem endo és forma hiányom van, cryotik meg azért, mert emberek néhány kör után lépnek a bányászósból, de tegnap az arbitrationnal is így jártam. Tök jók voltunk, keresgélni kellett, h kit tudok lelőni, olyan gyorsak voltak sokszor. Erre a második cucc után kilépnek.
Index az jó, ott ki lehet fogni jó csapatokat, pár napja fain volt, 2 beállt védekezni (Mesa és asszem frost), mi ketten meg vadásztunk.
RJ kicsit elbaszcsizott, de talán kevesebb a bug már. Kevesen játszanak valóban, kattintgatni kell. A legdurvább az volt, amikor beléptem és a hajó romokban, kilépkedtek, a host meg nekemesett, h semmit nem csinálok... mondom most jöttem, de akkor bocs.
Dojoban is kevesen vannak, nem donatelnek és sok fejleszthető cucc lenne még. Van egy nagyobb magyar klán, mehetnék, megfelelek, csak náluk mic és discord kell. Éjjel nem fogok itt beszélgetni, szal. ennyi is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Villanyszerelés
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Motoros topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest