Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe

Hozzászólások

(#5676) ViZion válasza wjbhbdux (#5675) üzenetére


ViZion
félisten

+1
gandalf:
nekem is addig volt bajom, amig a marketet fel nem fedeztem. Kell tartani relicezős napokat. Utána megyek és meglesem, h mi mennyiért eladható. 5 plat alattiak mennek ducatba, a jobbakat felrakom. Most a balorian-al annyi imperator vandal cuccot kiszedtem, hogy na. Lett píz, erre kellett vennem egy reactort... nightwave pízt már elherdáltam, szal. ez van.
Akkor kell tolni pár gabii-t vagy más survival/defense, akármit, h legyen relic. Axi-t még nem igazán kaptam, de light tengernyi van, meso és neo is akad. Már a relicezés előtt ápgrédelem őket, már amit érdemes. Így kb. be is lövöm, h mit kellene kivenni. Néha szerencse van, rad reliccel jönnek és adja is a 100 dukátos/sok platos cuccokat. Ezeket MR7-en amúgy sem tudom használni, szal. market, kész. Most 70 platom van, 5 frame és vettem már fegyver slotokat is... mindez kb. 1 hónap alatt. Relic szerzés megvan amúgy is, amikor szintezek cuccokat, szal. nem fáradtság. Mondjuk a survivalról átálltam a szimulációra, ignis fullon, és mellé csak azt rakom, amit húzni kell... csak úgy jönnek a szintek. Ha meg primary-t húzok, akkor exkalibró vagy wuprime + az az egy fegyó. Pár szintre elég az iron staff/exalted blade, utána kilépek.

Másik, a "Dewri-módszer" :R : a Ki'teer-től ritka vackot megvesz, vár pár hetet és elad. Ez kezdőként nehezebb, sokszor limites a drága cucc, de primed modokkal is lehet pízt keresni. Meg ugye lehet olyan node-ra jön, ami nincs nyitva, bár lassan én körbeérek.

Dewri-t kérdezd meg, van-e hely még a klánban. Tudunk segíteni, főleg modokkal, de akár reliccel is.

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Warframe
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.