Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Okos?telefon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- bambano: Bambanő háza tája
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Tegnap végre megtapasztaltam milyen jó is csapattal játszani ezt a játékot.
Végre felmerészkedtem TS-re (jó persze nem merészségen múlt, hanem nem zavartam a családot a dumával), és összejöttünk páran.
Rengeteget tanultam, sok mindent végre meg tudtam kérdezni ami éppen az eszembe jutott. Rengeteg dolgot kaptam. Basszus dumáltunk, hogy épp mit akarok farmolni és rögtön mondták, hogy ne farmoljál adok, van felesleg. Én meg csak pislogtam zavaromban, hogy azta. Nagyon örültem nekik. Például én most a Chlling Globe mod miatt húztam a sindycate-et. Egy ideje dolgoztam már rajta, tegnap meg puff odaadták a modot.
De aminek a legjobban örültem az az Ignis Wraith. Pont meg akartam csinálni a sima Ignis-t. Meg kaptam még pár dolgot, pedig eszembe sem volt kéregetni. Egyszerűen a többieknek ez teljesen természetes. Nagyon hálás is voltam/vagyok nekik.Aztán voltam raidelni is. Be voltam tojva. Sok év WoW után azt hittem itt is durva dolog a raid. És egyáltalán nem az, a nagyját már elsőre megértettem, hogy mit - miért csinálunk. Mondjuk testközelből most láttam először lvl80-as Bombard-ot meg ilyenek.

Végül tegnap olyan 2 órát játszottam (nagyon max 3 órát). És végül több mint 600k creditet szedtem össze (Credit Boost-tal). Ami nagyon kellett most nekem.
Az Ember eszméletlen frame! Még semmi értelmes build, nem is maxos, de nagyon tudok vele írtani. Amint visszakerül az Ember Prime az lesz az első dolgom, hogy kifarmoljam. Már most látom, hogy a kedvenc framejeim között lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ipad mini 4 - 64 GB + Tok + Fólia
- Dell Latitude E7270,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T14 Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Végre felmerészkedtem TS-re (jó persze nem merészségen múlt, hanem nem zavartam a családot a dumával), és összejöttünk páran.
De aminek a legjobban örültem az az Ignis Wraith. Pont meg akartam csinálni a sima Ignis-t. Meg kaptam még pár dolgot, pedig eszembe sem volt kéregetni. Egyszerűen a többieknek ez teljesen természetes. Nagyon hálás is voltam/vagyok nekik.