- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
A Helios csak a sima Codex Scanner-rel működik. A másik scanner ami reput is ad (vagy mit) azzal nem jó.
(#4505) vaakuum
És ha játékban hosszan nyomod a Q-t akkor se látod, hogy lenne nálad Codex Scanner? Mert ha a menübe beraktad az equipment-ek közé akkor ott kell lennie.Én most x10-esével veszem a Codex Scanner-eket mert a Helios olyan gyorsan scanel, hogy nem győzöm venni őket.

Más téma:
Tegnap ráfeküdtem jobban a Rhino-ra, de még nincs meg lvl30. Bár annyira még mindig nem jön be nekem.
Viszont elkezdett egyedül nehézkessé válni a játék. Egyre erősebbek az ellenfelek. Tegnap is (Limbo quest) egy Excavation mission-nal sokáig szenvedtem. Pedig a legjobb fegyvereimmel és framemmel (Frost Prime) mentem be a küldire. De már bombardok jöttek.Europa bolygónál tartok. Addig az összes bolygó teljesen kész. Van még hátra nem is kevés bolygó. És tegnap meglett a Mastery lvl6.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Iqos cigaretta
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Eredeti játékok OFF topik
- World of Tanks - OFF topic
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó Honor 70 8/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest