Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
drachoHUN
senior tag
Star Chartot megnyitod, és villognak azok a node-ok amiket még nem csináltál meg. Illetve a Junctionöknél még meg vannak a feltételek hogyan unlockolhatod őket. Szerintem ezek legyenek most a prioritás, hiszen így oldasz fel egyre több dolgot. Nem tudom pontosan mennyit haladtál, de van pár fegyver ami sima mezei creditért is megvehető az elején. Azokkal tudod kicsit húzni a masteryt.
Mindig van mit csinálnom, még 800 óra után is. Nekem ezért furcsa amit írsz.Az biztos, hogyha keveset tudsz játszani, akkor lassúnak fogod érezni a haladást. Meg lehet gyorsítani kicsit a dolgokat némi platinával. Én például vettem, amikor 75%-os akció volt a napi reward. Persze úgy vettem, hogy akkor már láttam, hogy úgyis sokat fogom tolni, nekem megéri áldozni rá némi kis pénzt. De ezt majd el tudod dönteni, ha már többet toltad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest