- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- bambano: Bambanő háza tája
- dchard: GSM Nap az Informatika Történeti Kiállításon [2026.02.14.]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
drachoHUN
senior tag
Star Chartot megnyitod, és villognak azok a node-ok amiket még nem csináltál meg. Illetve a Junctionöknél még meg vannak a feltételek hogyan unlockolhatod őket. Szerintem ezek legyenek most a prioritás, hiszen így oldasz fel egyre több dolgot. Nem tudom pontosan mennyit haladtál, de van pár fegyver ami sima mezei creditért is megvehető az elején. Azokkal tudod kicsit húzni a masteryt.
Mindig van mit csinálnom, még 800 óra után is. Nekem ezért furcsa amit írsz.Az biztos, hogyha keveset tudsz játszani, akkor lassúnak fogod érezni a haladást. Meg lehet gyorsítani kicsit a dolgokat némi platinával. Én például vettem, amikor 75%-os akció volt a napi reward. Persze úgy vettem, hogy akkor már láttam, hogy úgyis sokat fogom tolni, nekem megéri áldozni rá némi kis pénzt. De ezt majd el tudod dönteni, ha már többet toltad.
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Anime filmek és sorozatok
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- További aktív témák...
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs