- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brien92
csendes tag
válasz
(Bundás)
üzenetére
Kezdjünk neki!

1. Néha megajándékoz vele a játék, néha pedig az Alert fül alatt lévő küldetések adják, ha van a küldetés infó mellett egy "?" (kérdőjel) az azt jelenti, hogy valami értékeset kapsz, ha megcsinálod a küldetést, erősen ajánlott ezeknek a küldetéseknek a teljesítése, nekem is onnan van pár cuccom
2. Igen gyűjtögetés, és nem csak a szekrényekben van hanem az ellenfelek is dobják néha (narancssárga és fekete kör alakú valami)
3. az első pontban említettem, na meg a marketben, ha továbblapozol a weapon fülnél, ott lesz egy jópár
4. A system blueprint pedig 1 a 3(+1) összetevő közül (system+helmet+chassis+a warframe blueprint) amiből majd meggyárthatod a warframedet, akit akarsz (magyarul 4 blueprint= 1 warframe)
vaakuum:
Én Exca-val megyek és simán lefutok mindenkit és az "ultymat" 2x is el tudom nyomni, szóval csak jó modokat kell bepakolni
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Optiplex 3060 SFF - i5-8500 / 8GB / 256GB SSD / DVD / Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest