- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Szintén, földi célpontra rá se merek menni orosz géppel (mással se nagyon), alapból is szokatlan még az irányítás, mert WoT után még mindig néha "W" gombbal akarok emelkedni, ami nem jó technika.
A LaGG még nem fullos, azt hittem, csak ezért gyenge, de ezek szerint fullosan se lesz sokkal jobb. Ráadásul érzésre ha egy szúnyognak nekimegyek vele, attól is szétesik, mintha törékenyebb lenne, mint az I15-ösök vagy az amerikai P36-osok.
Revolit: ok, majd rákeresek. Nekem egyenlőre az életben maradás is siker, tanulnom kell az irányítást, ilyen mélységekbe nem mentem bele. Tegnap végre volt egy 7 killes köröm, na annak örültem, most először sikerült elsőnek lenni a csapatban, bár általában máskor is top 6-ban szoktam lenni, kivéve, ha bombázót is kell vinnem, mert az mindig lerontja a helyezésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Revolut
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Drón topik
- World of Tanks - MMO
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest