- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
#21346560 #2294 üzenetére
Igen, ez elég gyakori, hogy roncsot kezdenek "javítani". Tegnap nagy élmény volt, AB-ben Spaviero-val a játék elején szét trollkodtam egy mellékbázist, de rám szálltak 2-en, kénytelen voltam a főbázisunk felé visszamenekülni, szerencsére leszedték rólam őket, de lőttek egy leak-et, ezért leszálltam a repterünkre. Kijavítottak, épp felszállok, már arra kószál megint 2 enemy. Felszállok, 1-et meglőttem, kapott is valami crit-et, de nem enyém lett aztán a kill. Erre rámfordult a Beaufighter enemy, és kigyújotta az orromotort. mondom baj nem lesz, 2 még van a szárnyon, meg leteszem újra a gépet, úgyis itt van alattam a kifutó. Mire ezt megcsináltam az égés miatt, már fekete volt a törzs, meg a 2 szárny is, de megjavítottak, pedig már vártam, hogy távolodjon a kamera
Felszálltam megint, erre már ott volt az enemy-ből vagy 3 megint. Az első szembejövő Spit kilőtte mind2 szárnymotort, na azok nélkül a Spavi már halott, de azért oldalról megkíséreltem visszaszállni a kifutóra, ami hellyel-közzel sikerült, nem lőttek ki, de sajnos a körnek vége volt addigra.
Mellesleg pont a napokban dicsekedtem, hogy én még nem találkoztam nagy paradicsomokkal eddigi pályafutásom alkalmával, de ez tegnap meg is dőlt, AB-ben BF110-el kilőttem egy B25-öt, mert nagyon kínlódott vele egy Yak percek óta, erre utána rámszállt a gyökér, és kilőtt.
Nem baj, valaki résen volt még a csapatból, és őt is leszedte egy csapattárs. Be is írtam az idiótának TK-snak, látszik, hogy az oviban mindig elvették tőled a mackót.
-
Revolit
senior tag
válasz
#21346560 #2294 üzenetére
Csak egy kis szikszalag és WD-40 kell neki
Nekem is volt már ilyen, sőőt, pont tegnap este úgy foglaltam el középső repteret dominitionba, hogy eleve túl gyorsan szálltam le, propellerem tönkrement, ééés még ki is lőttek, és elfoglaltam miközben számlált vissza, hogy leaving your aircraft
És kaptam kemény 12 pontot... azt mind...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest