Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz Kotomicuki #16907 üzenetére

"nem is kérem a beszabályzást, hadd játsszak úgy, ahogy tudok" - én is ezt szeretném, szerintem az esetek 90%-ában sokkal jobban járnék! Bő 1 hét múlva ilyenkor pont 10 éve lesz, hogy szinte mindennap játszok, úgyhogy gondolom már lenne olyan rutinom, (meg olyan személyzetem és gép fejlettségem), hogy a szembejövő játékosok 99%-át lenyomnám lazán. Ehhez képest, úgy megy 10 év után is ahogy a játéknak épp kedve van, hogy szerinte én hogy megyek ...

"Ne akarjon sorozatban akár nyolcadjára sem ugyanarra a map-ra és ugyanarra a játékmódra betenni..., nem hiába léptem ki onnan már elsőre sem!" - na ez a másik ... Ezt nekem is előszeretettel csinálja, van olyan, hogy emiatt 3-4-5 nemzeten is crew lock van egyszerre, de akkor sem kapcsol a játék. Azaz pont hogy már az elején kapcsol azért történik ez.

"túlságosan "figyelembe veszi" a script az aktuálisan elérendő feladatokat" - így van. Pontosan emiatt, hogy azért is akadályoz és rosszat dob be, és "belenyúl" a játékba, nem csináltam 2016-2017 az eventeket, pedig időm és gépem is lett volna rá. Aztán a haverok meggyőztek, de már lassan egy éve megint nem csinálom. E miatt. Az is durván vágó, mikor X db kill kell, akkor egymás után jöttek az assistok, mikor X db assist kell, akkor mikor még rámegyek is véletlenül ötből négy - pont akkor - láss csodát, kill lesz ...
    Egyébként jó ideje tervezem ezt összeszedni, és leírni a hivatalos angol fórumon, angolul, hátha mások is tapasztalják ezt, és lesz valamiféle nyomás a fejlesztőkön.

Örülök, hogy más is látja ezt, mert anno a klántársaim kis része is észrevette ezt a nagyrésze meg csak üldözési mániásnak titulált, pedig már akkor is én rendelkeztem messze a legnagyobb tapasztalattal (legtöbb lejátszott idővel) a játékban.

Új hozzászólás Aktív témák