Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz KROK640 #16908 üzenetére

Ja, igen... azt is kifelejtettem, hogy gyanúsan gyakran történik az ABben, hogy amikor a második kör bomba oldhatóságát várod, és valaki rád áll, akkor kerülgeted a lövedékeket, majd mindig (!) mikor már 0mp van a következő bomba oldásig BUMM bekapsz egy instant halálos lövést. Nem előtte, nem utána, hanem pont akkor.

Ma még azt is megcsinálta a kedves játék, hogy mennydörgő akartam lenni (pusztísd el a legtöbb földi unitot te a meccsben) akkor pár földi kilövése után (persze két társam megint nagyon hajtott rá szintén) akkor váratlanul különös módon a föld mágnesként magához rántott és a gépem balra szárnnyal előre belezuhant a mellettem lévő sziklafalba ami kb 2-3 repülőnyi távolságra volt tőlem. majd a következő gépemet, pedig 2-3 földi után a talaj váratlan mágnesessége kapta el és csapta földhöz. Mindkét esetben a játék oldalt azt mutatta, hogy "olyan balfasz voltál hogy a földbe csapódtál". Én meg láttam amit láttam. Ki is léptem.
    Szarjon sünt amelyik ezeket a ganéságokat belerakta, de hogy itt a meccsekbe bele van nyúlva az 101%, mert ilyen véletlenek, ráadásul rendszeresen, nincsennek.

Ennek egyébként az lesz a vége, hogy lassan semmilyen célom sem lesz a játékban, és semmit sem akarok majd elérni.

Új hozzászólás Aktív témák