Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bt infó
tag
kigyüjtés után kiderült hogy nem valami nagy durranás a gép
-
marcell.boro
újonc
Szentem jó,de valami van abban hogy lehet hogy nem megy végig! Én legalábbis jól körülnéztem a www.der-rotebaron-modell.de oldalon, és meg is rendeltem!!!!!!!!!!!!
-
bt infó
tag
akkor mire fölrepül eltelik 1,5 2 év
-
szilu84
tag
van aki megvette a második részt?
-
petik
újonc
távirányítót adnak hozzák?[B][/B]
-
petik
újonc
sziasztok szerintetek jó ez?
-
Missa
csendes tag
válasz
peterszky #12 üzenetére
Ha érdekel a rep.modellezés néz szét a www.origomodell.hu, vagy www.pacomodell.hu, vagy a www.modell.hu oldalakon. Igaz ezek majd mindegyike pesti bolt, de vidéken is vannak jó boltok. Nem tudom, hova valósi vagy. Érdeklődj modellező repterek után a lakhelyed közelében, ott pedig modellezőkkel beszélj először. Sok segítséget fognak adni. Utána keress magadnak megfelelő modellt.
Tájékoztatásul néhány ár:
Trainer rep.modell készen motorral, szervókkal, kb.: 60000 Ft-tól fölfelé
Távirányító: kb. 30000-től fölfelé
Egyéb (starter láda, izzitó panellel, üzem anyag) kb. 20000 Ft-tól fölfelé
Láthatod, a kezdés mindenestül 100000 Ft-os tétel. DE!!! Ha valaki rendesen megtanít repíteni és ez nem ördöngőség, sokáig fogod élvezni. Hamar elkap a gépszíj és egyre komolyabb géppel fogsz repkedni, egyre jobban. Ha viszont egy ilyennel kezdesz lehet, hogy hamar megutálod a sikertelenségek után. 3 fedelű gép, de még a 2 fedelű sem tanulásra való!
Sem az építése, sem a repítése. Remélem segítettem. -
Missa
csendes tag
Hát eddig akárhány fórumon nézelődtem ez ügyben, elég nagy kihívás lesz a magazinnak talpon maradni.
Magam részéről is lenyúlós dolognak tartom. Majd 190ezer Ft-ért egy RC repülő? Ennyiért már egy komolyabb modelt lehet venni. -
bitmad
aktív tag
Ém csak annyit akarok a témához szólni, hogy mielőtt valaki előfizet az újságra, előtte olvassa át ezt a fórumot.
-
törölt tag
Előfizetéssel is 2100HUF. Ennyit nem ér az az újság magában. Pláne nem 2590-et.
Egyébként érdekes az Impresszum is. Csak két pont belőle:
"A kiadó fenntartja a jogot a sorozat hosszának, illetve a mellékelt alkatrészek sorrendjének megváltoztatására."
Szóval lehet imádkozni, hogy az egész megjelenjen."A képeken látható alkatrészek némileg eltérhetnek a sorozathoz mellékelt alkatrészektől."
Ennyit a "A modelled a legkisebb részleteiben is hasonlít majd az eredeti Fokker Dr I- hez" kitételről (ez a motor miatt eleve lehetetlen. Arról nem is beszélve, hogy az RC témakörben nem a valósághűség az elsődleges. A szárnyprofilok pl a legritkább esetben hasonlítanak az eredetihez).
Ha csak a szöveg a lényeg, akkor ebből a minimum 180k-ból inkább könyveket vegyen az ember. Messze több tudás birtokába juthat így.
-
eziskamu
addikt
válasz
Darth_Revan #1 üzenetére
Hát igen ezt mintha nem mondanák a tv reklámba hogy 2100 ft a 3. számtól (esetleg kisbetűvel 2 másodpercre felvillantották
) Így csak a repcsi miatt nem érné meg. Szerintem ennyiből már egy benzinmotoros távirányítós helikopter is kijönne, mégha csak használtan is. Engem nem fogott meg a történelem ilyen szempontból, csak simán szeretem az ilyen távirányításos repülő szerkezeteket. A történelem szerelmeseinek meg nem tudom mennyi része szeret modellezni, bár biztos vannak szép számmal.
HA tényleg jók az írások, nekik még bejöhet ez az újság.
De mi lesz ha 10 szám után a túl kevés ember veszi? Gondolom akkor elvágják a dolgot, és az addigi vásárlók "ígyjártak" Se teljes repcsi nem lesz már, se egy teljes gyüjtemény (gondolom ez olyan, mint az Easy-PC volt annó, ha kigyült kész volt a "könyv" ) az 1. VH-ról.PS: most nézem a gépet, kb ez is benzines, legalább is első látásra, bár lehet, hogy a kipufogó csak díszelem
-
bt infó
tag
válasz
Darth_Revan #1 üzenetére
Meg ez a modell nem egy cakapabana lehet esetleges hibák benne lehetnek
-
bt infó
tag
válasz
Darth_Revan #1 üzenetére
Mire kigyűlik a gép már vagy 5-öt fel lehet repíteni és arányosan nemis éri meg az előfizetés sem
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Megjelent az újságárusoknál a Vörös Báró Magazin, amelynek tartalma az I. világháború háttéreseményei és fontosabb csatái archív képekkel. A történelem szerelmeseinek már ennek is bőven elégnek kellene lennie, azonban ennél még van több is ! Minden számhoz adnak 1-1 darabot, amiből ha megveszed az összes számot, végül megépíthetsz egy 1:6 méretű, repülni képes (robbanó motor hajtja meg) Fokker Dr I repülőgépet! (A repülő az eredetinek megfelelően van lefestve és minőségi fából készültek a hozzávalók.) Körülbelül 90 számból fog állni a magazin.
Minden számban ábrákkal illusztrált, könnyen követhető útmutatót találsz, amely lépésről lépésre végigvezet a modell elemeinek összeszerelésében, segítségével előkészítheted a rádió-távirányítót (körülbelül a 70. számhoz fogják adni a távirányítót), és tökéletesen beállíthatod a motort is. A modelled a legkisebb részleteiben is hasonlít majd az eredeti Fokker Dr I- hezA magazin ára:
1. szám: 290 Ft bevezető ár
2. szám ingyenes (csak előfizetéssel!)
3. számtól: 2100 Ft előfizetéssel (+490 Ft újságárusnál)
Az előfizetők az árkedvezmény mellett kapnak még 4db ajándékot is:
-Vörös Báró poszter
-Vörös Báró póló
-egy II. világháborús repülő fém makettje
-egy szerszámkészlet
1 hónapban összesen 4 szám jelenik meg.Ebben a topicban jöhetnek a vélemények a magazinról, valamint segítség kérés az összeszereléshez és a repülő beüzemeléséhez
Jó olvasást mindenkinek a magazinhoz és jó barkácsolást a repülőhöz.További információ található a magazin weblapján. A TV-ben is látható www.vorosbaro.hu domain még nem érhető el, ezért még ideiglenesen itt érhető el a magazin weblapja: www.vorosbaro.eu.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest