Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- arabus: Sokkal rosszabb mint gondoltam,készletes 256Gb memória ára az 10400euró jelenleg
- sziku69: Szólánc.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilemaster
tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Van valami módszer amivel egyértelműen el lehet dönteni hogy 2G, 3G vagy 4G hívás megy? Másik Samsung telefonokon szoktam látni a VoLTE jelet, ahogy írtam az enyémen is megjelent egyszer, körülbelül 30 percig amíg a repülő módot ki-be nem kapcsoltam.
Most kipróbáltam, nálam az 1-es sim hívásra van, a 2-es mobilnetre. Amikor hívás történik, akkor a net csak arról a kártyáról mehet amin telefonálok, ez minden készüléknél így van?
Az 1-esen bekapcsoltam a netet, 4G-n csatlakozott, majd amikor hívást indítottam átment 3G-re (H és H+), és amint letettem visszalépett 4G-re. Ha a 2-esen kapcsolom be a netet, és az 1-esről telefonálok, addig kikapcsolja a netet. Hívás közben megnézve a státuszt az 1-es 3G-n van, a 2-es 4G-n, de gondolom azt addig felfüggeszti?
Néhány kép:
Hívás közben H
Hívás után 4G
Hívás közben H+
Hívás közben 1-es SIM státusz
Hívás közben 2-es SIM státuszNem nagy gond ha nem működik, nem erőltetem nagyon. Évek óta így használom és megfelelő, csak kíváncsi vagyok rá, hátha valakinek van valami ötlete. Köszönöm az eddigi válaszokat is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

tomp