Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyogyeger
csendes tag
Sziasztok.
Oneplus 9R esetében van valakinek tapasztalata?
VoLTE működik a három nagynál?
Köszönöm -
ElektrikusDE
senior tag
válasz
ElektrikusDE #4346 üzenetére
Persze hogy elírtam, Xiaomi Redmi Note 9T a telefon típusa!
ish4d0w:
Lehet hogy az lesz, de most még várok vele mert bejelentetettem hibára a DIGI Romániának, persze utána láttam csak meg hogy kivették a támogatott telefonok közül! (VoLTE és VoWiFi szempontból) -
ElektrikusDE
senior tag
válasz
ElektrikusDE #4279 üzenetére
Még mindig működik a VoLTE és a VoWIFI a REDMI 9T telefonomon, de nagyon sokszor szakadozik!
Sajnos a DIGI Románia is észrevette ezt, ezért ki is vette a VoLTE és WoWIFI támogatást a telefon leírásából! (mikor megvettem a telefont akkor sem volt feltüntetve, de később beletették, de ma már megint nem látom)
Hát igen ez is megoldás, de nem valami felhasználó barát!
Ui:
MIUI 12.0.4.0 Stabil (QJEEUOR)
Android 10 QP1A 190711.020
Pedig már van újabb is, de nekem nem jón OTA-n)
-
4Grider
nagyúr
válasz
Gősi Balázs #4335 üzenetére
Nem feltétlenül jelenik meg minden készüléken a VoLTE felirat. Az a biztos, hogy nézed a 4G kijelzést és indítasz egy normál (nem rövid) szám felé egy hívást. Ha marad 4G-n, akkor VoLTE-t használsz, ha lemegy H+--ra vagy 2G-re, az gáz. Hivatalosan a Velvet támogatott a Telenornál.
-
Gősi Balázs
csendes tag
Sziasztok!
Hátha tud valaki segíteni.Adott egy LG Velvet független készülék. Bekapcsoltam a menüben a Volte funkciót, még a Telenort is felhívtam hogy aktiválják. Viszont a térerő ikon mellett nem látom hogy be lenne kapcsolva. Az ügyfélszolgálaton azt mondták hogy aktív a Volte, és nem telefonhoz, hanem telefonszámhoz tartozik a Volte funkció. Elötte Redmi Note 9 pro telefonom volt, azon simán ment. Köszi a válaszokat!
-
lacko22
aktív tag
Sziasztok, Samsung Galaxy S21+ -al van itt valaki akinek megy a Vodafone Volte? Az lenne a kérdésem hogy a telefon olyankor kiírja felül, hogy volte?
-
lsl007
csendes tag
Sziasztok! Telekomtól vásárolt független Samsung Galaxy A52-vel lehet a Telenor hálózatán a VoLTE-t használni?
-
4Grider
nagyúr
válasz
slice14 #4318 üzenetére
Ez elég rossz tipp. A modellszámon belül több firmware verzió van, amik között többek között az is a különbség, hogy egyes szolgáltatóknál mit támogatnak. Egy 5G-képes készülék pl. simán működhet egyik hálózaton, miközben másik kettőn meg nem, ha az utóbbiakat nem támogató szoftververzió van rajta. Ugyanez igaz lehet egyes szolgáltatásokra (pl. VoLTE, VoWiFi, stb.). Vagy firmware szerint is listáz a GSMArena?
-
Mikszi
tag
válasz
Vikk1985 #4302 üzenetére
Sajnos Note 7-nél csak 10.3-as miui verzióig működött a VoLTE. Én úgy oldottam meg, hogy a még VoLTE képes rom modem partícióját lementettem recoveryvel, majd az újabb romok telepítése után visszaállítottam a modem partíciót. Ki nem írja a VoLTE meglétét, de pl hívásinfónál jelzi, hogy VoLTE volt a hívás. (amúgy jelenleg asszony pajtás használja a telefont)
Apropó, akinek netalán Xiaomi.eu-s rom van fent annak jó hír, hogy megjelent a 12.5-ős rom. -
Atesz08
tag
Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni. Redmi note 6 pro -nál hogyan lehet működésre bírni a vowifi -?
Állítólag PDC -vel kell aktiválni. az mi ? Ha működik vele hogyan csináljam ?
Köszönöm ! -
fatal`
titán
válasz
ToniSlow #4301 üzenetére
A másik érték utal erre (hanghívás LTE kapcsolaton keresztül nem áll rendelkezésre).
Ha csak nem regisztrált lenne, akkor az is lehetséges, hogy a készülék nem támogatja, pl. az összes pixelen úgy néz ki gyárilag, hogy a hanghívás LTE kapcsolaton rendelkezésre áll, de az IMS nem regisztrált.
@Vikk1985 A beállításokban látszik a VoLTE kapcsoló és be is van kapcsolva?
A Note 7 VoLTE képes, kellene mennie, legalábbis a topicjában valaki írta, hogy telenoron működik is.
-
Vikk1985
friss újonc
válasz
ToniSlow #4301 üzenetére
Köszi a választ :) Igen, bekapcsoltam és azt mondták, aktív a Volte. Egy Redmi Note 9be betettem a kártyám, ott megmaradt a 4G, mikor kimenő/bejövő hívás volt... szóval lehet mégis a telefonom a ludas...a Xaomi szervízzel beszéltem, ők sem tudtak biztosat mondani, hogy Volte támogatott-e a telefonom. De ha ők nem tudják, akkor ki
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Raspberry Pi
- eBay
- Milyen egeret válasszak?
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest