Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
winbox
senior tag
Ez nem az útvonal kérdése szerintem, mert az aktív profilba kerül bele. Mármint kényszerítjük rá, hogy azt használja, amit mi töltünk rá és ne azt, amit jónak lát. Nálam is a vendor partícióba a gyári mbn-ek vannak, de ott nincs benne, hogy épp melyiket használja. Nekem ott Telenornál a dán és a norvég volt. Oda hiába másolnék be akármilyen profilt, attól még nem azt használná. Ehhez kell az efstools. Mint korábban mondtam, szerintem mindent jól csináltam, ugyanúgy ahogy egy másik fórumos P4a leírást és nem ment. De mondjuk modul nélkül amúgy is dupla szívás lett volna, ha pl minden frissítés után kézzel efstools-ozni. Rootról már nem is beszélve, csak emiatt rootolni, míg más telón simán megy. Még ha csak az efstools is ment volna root nélkül. Kinőttem már a régi jó kis Nexusos szarrá romolós időkből, mikor egyből rootoltam, custom recovery és mindig lett cserélgetve a rendszer

Ma elvileg meg is lesz a OnePlus, kíváncsi leszek, egyből menni fog-e magától, vagy egy kis efstools azért kell neki.
-
-
tomp
Topikgazda
A dán Telenorral megy a magyar Telenor is, OnePlus-on korábban azt használtam.
Amúgy ebben a Pixel féle Magisk Modulban gyakorlatilag a OnePlus Nord modem fájljai vannak! Minden mbn fájlban benne van a konfig készítőjének a neve.
pl Telekom Hungary:
"[2020/04/06][vxxx.axxx][Updated carrier policy for DT_group]"
Sőt még a céges email címét is meg lehet nézni egy másik fájlból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

tomp