- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Quadro NVS 450 videókártya teszt (4 Dp port, passzív)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
down
-
b14
senior tag
UP
-
gozso
őstag
nah, ez egy nagyon jó megoldásnak tűnik...a pesti járat sofőre itt lakik két házzal fentebb
de az eladó hajlandó e vajon a Népstadionig elmenni a cuccossal? -
BobChemistry
őstag
hm, nem is rossz megoldás
Én még csak a mozdonyvezetőknél tapasztaltam ilyet
sokszor járok ki az állomásra, mert bnőm vonattal jár vissza Szolnokról, és ott szoktam látni, hogy a vezető csomagokat ad le a mozdonyból...
[Szerkesztve] -
b14
senior tag
De ahhot, hogy kézipogyászt küldj, ahhot neked is a poggyásszal kell menni, nemde?
Egyébként ti a sebpénzes sofőröst vagy a hivatalos sofőröst csináljátok?
Egyébként meg tényleg rendesek a sofőrök. -
misu
senior tag
Hy!
Örülök, hogy mások is használják ezt a ''megoldást''!
Uppolom egy kicsit, minél többen lássák!
Nem akarok rendszert csinálni belőle, de havi egy-két alkalommal közkincsé teszem, hogy olvassák az újak is!
Bye! -
Gh0sT
addikt
Én lassan 3 éve kapom így otthonról a kaját minden vasárnap. Édesanyám megfőz, dobozokba pakolja és beleteszi egy utazótáskába. Nincs is jobb a főztjénél.
Régebben több százezer forintos csomagokat küldözgettünk. Megfelelő díjazás fejében és külön zárható rekeszt kérve a doboznak. Semmi fennakadás nem volt.
Le a kalappal a sofőrök előtt! -
dr42
tag
igen, ez nagyon jo dolog. ment mar gyorbol pecsre cd, ami ha estere nem lett volna a celszemelynel, off lett volna a helyzet
de nem kell fizetni sztem, legalabbis en nem szoktam. rendes soforok rulzanak
-
DaSilva
senior tag
up!
(volánbusz vezető vagyok) -
tildy
nagyúr
Útipoggyász néven ismert, íme a díjszabása:
Útipoggyász szállítási díja
Km Új ár
0- 50 110
50,1- 100 145
100,1- 195 -
Papa-Georgo
senior tag
Jó tudni, h ilyen is van.
-
b14
senior tag
UP ennek a jó totyiknak.
-
tildy
nagyúr
Nem muszáj ám ''csúsztatni''. Tudomásom szerint ki is van írva a buszokra(ban) a csomagküldés díjja.
Én már 8 éve küldök így csomagot haza, szüleimnek.Jó mondjuka sofőrök ismerik az egész családot, hiszen ők is szentgyörgyiek, mint mi. Mellesleg fater boltja pont a buszmegnél van.
Egyszer kétszer volt gond csak belőle: fater elfelejtett kimenni érte, ha hétvégén küldtem.
Küldtem már így mobiltól kezdve mindent. Bár én általában valami gyümölcsöt, vagy nescafé 3 in 1t adok a sofőröknek
[Szerkesztve] -
b14
senior tag
Igen, működőképes a dolog, volt tesztelve.
-
misu
senior tag
Hy!
A PH!-s üzleteléshez szeretnék egy 5lettel hozzájárulni!
Bizonyára sokan üzletelnének a lakóhelyüktől távolabb is!
a megoldás: Volánposta!
Felütöttem az értelmező kéziszótárat és ezt találtam:
-Volánposta: Kinézel egy közvetlen járatot a célállomásra a buszpályaudvaron.
Odamész a soför bácsihoz és megkéred szépen hogy a levelet/csomagot/akármit vigye el a célállomásra, vagy ahová útba esik és csúsztass oda diszkréten egy 200-ast, vagy egy 500-as csomagmérettől függően.
a soförbácsik már tudják a dörgést...
Csak arra ügyeljetek, hogy pontosan ott legyen a célállomáson az átvevő, mert nem tudnak a munka miatt várni az au.vezetők...
előnye:
-gyors....
-nem zúzzák le a procit és egyéb törékeny árut....
-nem b@szod el az egész napod utazással...ha utaznál...
-olcsó....most adtam fel egy félkilós értékes csomagot 840.-HUF-ért....rablás!!!!
-megbízható....a sofőrök becsületesek...(sok levelet/csomagot küldtem már, SOHASEM volt fennakadás...)
Hátránya:
-Csak célállomásra tudod küldeni, vagy útba esőre.....Miskolcról nem tudod Győrbe ellőni az árut, mert Pesten átszállás van...
Ilyen kor lép életbe a MÁV posta...de vigyázni kell, mert néha Pesten mozdonyt cserélnek.(Vodkára....)
Szóval bátran merem ajánlani!
Akinek meredek lenne, annak továbbra is a postát ajánlom!
Bye!
u.i.: illetve szívesen látnék/látnánk más alternatívát is csomag/levél küldésére...
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Futás, futópályák
- Temu
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest