- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
misu
senior tag
Hy!
Örülök, hogy mások is használják ezt a ''megoldást''!
Uppolom egy kicsit, minél többen lássák!
Nem akarok rendszert csinálni belőle, de havi egy-két alkalommal közkincsé teszem, hogy olvassák az újak is!
Bye! -
misu
senior tag
Hy!
A PH!-s üzleteléshez szeretnék egy 5lettel hozzájárulni!
Bizonyára sokan üzletelnének a lakóhelyüktől távolabb is!
a megoldás: Volánposta!
Felütöttem az értelmező kéziszótárat és ezt találtam:
-Volánposta: Kinézel egy közvetlen járatot a célállomásra a buszpályaudvaron.
Odamész a soför bácsihoz és megkéred szépen hogy a levelet/csomagot/akármit vigye el a célállomásra, vagy ahová útba esik és csúsztass oda diszkréten egy 200-ast, vagy egy 500-as csomagmérettől függően.
a soförbácsik már tudják a dörgést...
Csak arra ügyeljetek, hogy pontosan ott legyen a célállomáson az átvevő, mert nem tudnak a munka miatt várni az au.vezetők...
előnye:
-gyors....
-nem zúzzák le a procit és egyéb törékeny árut....
-nem b@szod el az egész napod utazással...ha utaznál...
-olcsó....most adtam fel egy félkilós értékes csomagot 840.-HUF-ért....rablás!!!!
-megbízható....a sofőrök becsületesek...(sok levelet/csomagot küldtem már, SOHASEM volt fennakadás...)
Hátránya:
-Csak célállomásra tudod küldeni, vagy útba esőre.....Miskolcról nem tudod Győrbe ellőni az árut, mert Pesten átszállás van...
Ilyen kor lép életbe a MÁV posta...de vigyázni kell, mert néha Pesten mozdonyt cserélnek.(Vodkára....)
Szóval bátran merem ajánlani!
Akinek meredek lenne, annak továbbra is a postát ajánlom!
Bye!
u.i.: illetve szívesen látnék/látnánk más alternatívát is csomag/levél küldésére...
Új hozzászólás Aktív témák
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest