Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
yozsee11
aktív tag
Én jelenleg ActionVoip-et használom wifivel (otthon 60/60, melóhelyen 10/1), múlt héten fizettem be és eddig 15 hívásom volt, abból 1 volt olyan ahol visszhangzott a másik félnek, meg egy volt ahol nálam recsegett kicsit, a többi hívás teljesen jó volt, meg is kérdeztem a másik felet, hogy hall-e rendesen, nincs-e semmi gond a hanggal. 3G-n egyszer telefonáltam csak utcán menet közbe, az is megfelelőnek tűnt (bár épp építkezés mellett hallattam el )
Szóval egyenlőre meg vagyok elégedve a wifin keresztüli hívással, sokkal olcsóbb így nekem.
Ma fizettem be VoipYo-hoz (ott csak 7Ft/perc a hívás ahogy számoltam, és nincs kapcsolási díj), holnapra remélem megérkezik a lóvé is, ha van rá igény arról is beszámolok majd.Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
yozsee11
aktív tag
Mobilevoip-ból lehet regisztrálni, ezek szerint az általam linkelt verzió még olyan régi, hogy nem tartalmazza, így csak a Play-ről való letöltés marad...
Más:
Ma volt két hívásom, felváltva tesztelem az ActionVoip-ot és a VoipYo-t. (Mindkettőre fizettem be múlt héten, meglátjuk melyiknek lesz jobb minősége, oda fizetek be újra ha elfogy az egyenleg.) Az AV-t wifin keresztül használtam, a VY-t 3G-n utcán menet közbe és azt kell hogy mondjam semmi problémám nem volt egyik hívás esetében sem, mindent hallottam, a másik fél is, nem akadozott, nem visszhangzott a hívás. Mindkét hívás délután 3 és 4 között volt.[ Szerkesztve ]
Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
yozsee11
aktív tag
válasz atillaahun #161 üzenetére
Tényleg, az is fontos adat...
Az AV-s 2:44, a VY-s 1:47 volt, viszont azóta volt VY-n egy 17 perces hívásom is wifin keresztül. Az én részemről 90%-ban rendben volt a hívás, 2x 1-2mp-re rezonált be a másik fél hangja, az ő beszámolója alapján mikor elhallgatott és pont nem beszéltem, akkor hallotta vissza a saját hangját, de nem volt hangos és kb 1 mp volt ilyen esetekben visszhang, ha beszéltem közbe simán hallotta amit én mondok, és elég hamar megszokta a visszhangot, nem zavarta.Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
yozsee11
aktív tag
VoipYo-nál mától már nem Superdeal a magyar mobil hívás, de szerencsére nem vészes az emelés 0.020-ról 0.025-re emelkedett a percdíj, még így is a a legolcsóbbak között van.
-
yozsee11
aktív tag
Hát én még valami ezeréves kártyás csomagba vagyok, a mai átlagembernek elérhető előfizuk, ha nem akarok ilyen tizenezres havidíjat elég drága ezekhez képes (30 Ft fölött vannak a percdíjak ahogy nézem). Akkor már inkább még ez a megemelt kb 9 Ft, melóhelyen és otthon is van wifi így telefonhívások kb 90%-át megoldom simán.
-
yozsee11
aktív tag
válasz sumsang #1247 üzenetére
Pontosan úgy történt, ahogy McLaca kolléga is megírta. MobileVoip Callback funkció, felhívtam egy másik mobilt a családból és azt nem vettem fel, csak teszteltem hogy működik-e rendesen. De onnantól kezdve hogy én felveszem a visszahívást a kapcsolási díj egyből van, viszont a percdíjat csak onnantól számolja, ha a másik fél felveszi.
-
yozsee11
aktív tag
válasz sumsang #1256 üzenetére
Most kipróbáltam a weboldalon keresztül a P2P-t és ott is ugyanúgy felszámolja a kapcsolási díjat.
Megnézve még egyszer a képet amit belinkeltél, ott az látszik, hogy mindkét szám vonalas (72-es és 21-es körzetszám), és ugye a vezetékeseket most még ingyen tudod hívni. Én erre gondolok, hogy ebben az esetben kapcsolási díjat se számol fel a szolgáltatóOrigin/Steam/UPlay: yozsee
-
yozsee11
aktív tag
válasz sumsang #1260 üzenetére
Óóóóó, hogy az a ***** életbe...
Ma volt egy rövid beszélgetésem P2P-el, ott már rendesen csak a két mobil percdíját számolta fel, nem volt kapcsolási díj.
Viszont egy másik hívásnál ahol nem vette fel a másik fél, nem volt telefonközelbe, ott felszámolta a 0.039-es kapcsolási díjat!!
Most akkor hogy is van ez???Másik:
Valaki használja a MobileVoip vagy YourDialer programon keresztül a Call back funkciót? Mert nálam ha rányomok ugye először felhív engem, felveszem és abban a pillanatban bontja a vonalat. Míg weboldalon keresztül semmi gond...Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
yozsee11
aktív tag
válasz atillaahun #1313 üzenetére
FVD volt az, elvileg írtam utána a következő hozzászólásomban.
A Call back és a phone-to-phone ugyanaz, az előbbi megnevezés a MobileVoip program használja, a másikat a weboldal.
Linkelem az eddigi hívásrészletezőm. [link]
Számomra az derül ki, hogy akár weboldalon keresztül, akár programon keresztül telefonálok, ha felveszi a másik fél, akkor abban az esetben minden rendben van, nem számol fel semmit extrát, csak a két vonal percdíját.
Viszont, ha a másik fél kinyomja, vagy nem veszi fel és lerakom, abban az esetben arra a hívásra felszámol 0,039 EUR-t, ez látszik is a híváslistán a 0 mp-es hívásoknál.
Valaki legyen szíves ezt letesztelni, hogy tényleg jól látom-e. Tehát hívjon fel egy számot P2P-vel(call backel), ő vegye fel, de a hívott fél pedig ne.
-
yozsee11
aktív tag
Hát én jelenleg úgy oldom ezt meg, hogy felraktam a YourDialer programot, ami gyakorlatilag ugyanaz mint a MobileVOIP, így tudok egyszerre két oldalon is belépve lenni, és nem kell név-jelszó párossal tökölni. Bár most úgyis (remélhetőleg) jó ideig csak a FVD-t használom
-
yozsee11
aktív tag
Ma nekem is volt két sikeres hívásom (3 és 9 perc), és mindkettőnél 9-re végződött az összeg, tehát felszámították a kapcsolási díjat.
Most kipróbáltam egy hívást, és a MobileVoip is írja egyből a callback-nél a kapcsolási díjat...Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
yozsee11
aktív tag
-
yozsee11
aktív tag
Én is mondtam már neki, én se értem, de nem hallgat senkire
Én Paypalnál simán megadtam a kártyámat, ha az nem biztonságos, akkor semmi. (Félretett pénzem amúgy is a megtakarítási számlán van, ahhoz senki nem fér hozzá-)
Bár FVD-t sima banki utalással töltöttem fel annó.Aki Paypallal töltötte fel attól kérdezném, hogy az automatikus újratöltés kikapcsolható? Mert lassan újra kell töltenem
-
yozsee11
aktív tag
Látom más is írta, a napokba nálam többször is előfordult (kb minden második hívás), hogy callback esetén engem nem hallottak, én viszont tisztán hallottam a másik felet.
Másnál nem jelentkezett ilyen probléma?
(Hívás indításakor volt wifi és 3G is, bár az ugye itt nemigazán számít)Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
yozsee11
aktív tag
válasz Andralin #3572 üzenetére
Elküldtem tegnap nekik ezt a levelet az egyik ilyen hívásra hivatkozva, ma ezt válaszolták:
Dear customer,
We try to offer the cheapest phone calls possible but we also strive to achieve the best possible quality.Calls are sent via a complex system of international routes and telecom companies and due to the complexity of some connections, technical problems may occur. You can help us detect the issue by doing the following:
Please try to make a call to the same phone number that you just had the issue with, but use another calling method we offer:
- Try it again with our Desktop client on your computer: www.voipconnect.com
- Use our access number (see website for an overview)
- Or try a neutral sipclient such as x-lite, available for free on internet.Please let us know if using a different call method had an influence on the call quality or your problem. Please report your result to us. To track the problem we need exact details about the date/time of your call and the number you tried to call.
Regards,
Customer service
-
yozsee11
aktív tag
A napokba a VoipYo-t használtam, mivel volt még rajta egy kevés egyenlegem, és azt vettem észre, hogy ott megemelték a callback kapcsolási díját 0.050 euróra
Aki FVD-n a napokba callback-et használta, nézze már meg légyszi a híváslistába, hogy ott maradt-e a 0.039 euró, vagy egységesen emeltek-e esetleg.
Köszi!Origin/Steam/UPlay: yozsee
-
yozsee11
aktív tag
-
yozsee11
aktív tag
Na, mire befizettem a következő adagot a browsecalls-ra, felment a percdíj 0,0067-ről 0,0090-re
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Automata kávégépek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Motoros topic
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Hálózati / IP kamera
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest