Hirdetés
- DPD tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exLátóasszonyok & Táltosok topikja
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
-
LOGOUT.hu
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz whbear #28954 üzenetére
Én is telepítek nagymamáknak hogy tudjon beszélni lányával/fiával a világ másik felén.
Azt mondják sokkal kényelmesebb mint PC/laptop skype akármi,
fekve, ülve vagy akár házimunka közben telefonálni kihangosítva órákat, (pár Ft-ért percenként),
nem kell félteni a sokkal drágább mobiltelefont, ha pl. véletlen leesik, a Dect telefonok sokkal olcsóbbak és strapabíróbbak, 10 e Ft-körül már egész jókat lehet venni.Az összehasonlító oldalon lehet egyszerre több országra is keresni, pl.
Amit te FreePBX-en oldasz meg, családon belüli ingyen telefonálás,
azt kb. iPPi, Linphone, CallCentric, Fonio segítségével oldottam meg, + Gigaset IP-k ezekhez több Dect csatlakoztatva.
Több szolgáltató a redundancia miatt, vagy ha pl. beszélnek iPPi-n, Fonio-n be tudok csörögni a másik telefonokra, meg ugye be lehet dugni a szolgáltatók által adott "vezetékes számot" is, stb.A FreePBX-be nem bonyolódtam idő hiánya miatt.
Ha úton vagyok akkor is szó szerint órákat telefonálok a többiekkel.
Mobilon visszatértem a régi fekete Groundwire-re, ez legalább stabil, már nem fejlesztik, megy 10-es MIUI-n is.
Az újak használhatatlanok voltak nálam, mikor frissült a MIUI.
Összeomlott, és utána soha többet nem indult, indulásnál összeomlott.
Letöröltem, újratelepítettem, megint minden szolgáltatót beállítgattam, (nem mentés ment vissza).
2 nap múlva megint ugyanúgy összeomlott.Kipróbáltam a Zoiper-t, tényleg nagyon kicsi a késés.
De hogy csak 1 fiókot lehet beállítani, és mindenért fizetni kell, akár havonta is,
azt azért túlzásnak érzem."A Bria 0.99 USD / hó vagy 9.99 USD / év."
Lehet megint megnézem, ez vállalható összeg.
KösziA T Dominó személyenként 600Ft hetente sokkal többe kerülne, és nem lenne ennyire sokrétű,
pl. Floridában élő sógorommal sem beszélnénk akár ingyen (ha ő hívja a CallCentric számainkat)
(Annyi percet kap az előfizetéséhez, hogy soha nem tudja lebeszélni)
stb.Hátránya a CallCentric számnak, bármikor becsöröghet rajta ismeretlen akárhonnan,
most anyósék panaszkodtak, hogy talán spanyolul akartak tőlük megtudni valamit hajnal 02h körül,
ez már megismétlődött párszor.Nem csak neked, de nem akartam szétaprózni.
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- PlayStation 5
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós kamerák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik
- BestBuy topik
- Videós, mozgóképes topik
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest