Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KTU

addikt

válasz whbear #28954 üzenetére

Én is telepítek nagymamáknak hogy tudjon beszélni lányával/fiával a világ másik felén.
    Azt mondják sokkal kényelmesebb mint PC/laptop skype akármi,
    fekve, ülve vagy akár házimunka közben telefonálni kihangosítva órákat, (pár Ft-ért percenként),
    nem kell félteni a sokkal drágább mobiltelefont, ha pl. véletlen leesik, a Dect telefonok sokkal olcsóbbak és strapabíróbbak, 10 e Ft-körül már egész jókat lehet venni.

Az összehasonlító oldalon lehet egyszerre több országra is keresni, pl.

Amit te FreePBX-en oldasz meg, családon belüli ingyen telefonálás,
    azt kb. iPPi, Linphone, CallCentric, Fonio segítségével oldottam meg, + Gigaset IP-k ezekhez több Dect csatlakoztatva.
    Több szolgáltató a redundancia miatt, vagy ha pl. beszélnek iPPi-n, Fonio-n be tudok csörögni a másik telefonokra, meg ugye be lehet dugni a szolgáltatók által adott "vezetékes számot" is, stb.

A FreePBX-be nem bonyolódtam idő hiánya miatt. :B

Ha úton vagyok akkor is szó szerint órákat telefonálok a többiekkel.
    Mobilon visszatértem a régi fekete Groundwire-re, ez legalább stabil, már nem fejlesztik, megy 10-es MIUI-n is.
    Az újak használhatatlanok voltak nálam, mikor frissült a MIUI.
    Összeomlott, és utána soha többet nem indult, indulásnál összeomlott.
    Letöröltem, újratelepítettem, megint minden szolgáltatót beállítgattam, (nem mentés ment vissza).
    2 nap múlva megint ugyanúgy összeomlott.

Kipróbáltam a Zoiper-t, tényleg nagyon kicsi a késés.
    De hogy csak 1 fiókot lehet beállítani, és mindenért fizetni kell, akár havonta is,
    azt azért túlzásnak érzem.

"A Bria 0.99 USD / hó vagy 9.99 USD / év."
    Lehet megint megnézem, ez vállalható összeg.
    Köszi

A T Dominó személyenként 600Ft hetente sokkal többe kerülne, és nem lenne ennyire sokrétű,
    pl. Floridában élő sógorommal sem beszélnénk akár ingyen (ha ő hívja a CallCentric számainkat) :D
    (Annyi percet kap az előfizetéséhez, hogy soha nem tudja lebeszélni)
    stb.

Hátránya a CallCentric számnak, bármikor becsöröghet rajta ismeretlen akárhonnan,
    most anyósék panaszkodtak, hogy talán spanyolul akartak tőlük megtudni valamit hajnal 02h körül,
    ez már megismétlődött párszor.

Nem csak neked, de nem akartam szétaprózni. :)

[ Szerkesztve ]

"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés