Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Sziasztok, udvozlunk mindenkit Magyarorszag legnagyobb VMware forumjaban!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi!
Ez is jó lett volna, s azért az a 2400Ft nem sok - az se zavart volna, ha januárig várni kell, addig elketyegett volna a host 5.5-tel, ami eddig volt rajta (custom ISO volt az is, csak pöccre működött).
Viszont közben sikerült az upgrade, és maradt a Realtek
A lényeg : nekem gyanús, hogy a
.\ESXi-Customizer-PS-v2.3.ps1 -v60 -load net51-driversnem igazán jó ISO-t tölt le. Ugyanis még egyszer megnéztem a letöltött ISO-val a bootot, és nem indult.
Letöltöttem egy 6.0u3 ISO-t a Vmware-től, és az indult.
Közben találtam még pár leírást a customizerre, és valamelyikben odabökték, hogy a -vft kapcsolóval a V-Front-ból tölt le.
És bingó, működött is, mind a standard, mind a custom ISO....\ESXi-Customizer-PS-v2.3.ps1 -vft -load net51-drivers -v60volt a megoldás, innenHa kellett volna, oké a hálókártyacsere, de ugyan már, nem szeretem, ha szoftveres jellegű problémák miatt hardvert kell cserélni...
A customizer amúgy azért is érdekes, mert sok egyéb dolgot is lehet vele alkotni

Új hozzászólás Aktív témák
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Bialetti kézi kávéőrlő
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Update 12.29. 13:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest