Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
Sziasztok! Adott egy TLC smart tv, amire tudok az azonos hálózaton lévő Win11 laptopommal streamelni filmet (a cast jelre kattintva) Videa-ból. Viszont most megpróbáltam VLC-ből küldeni filmet a tv-re. Megjelenik a "lejátszás" fülecske alatt a tv, katt -> a tv-n megjelenik a filmcím meg egy csík, de nem történik semmi. Laptopon eltűnik a film, a számláló áll. Próbáltam újraindítani is mindent, de nem indul el, bár valamiféle kapcsolat van. Fontos volna megoldani, néhány régi xvid és avi film miatt.
Mit csinálok rosszul/mit tehetek még? (A Videa stabil mindennel, de ott nem találtam meg ezeket a filmeket). Bocs hogy így magyarázom el, nekem is új még ez a módszer. Videa-t is egy hete próbáltam ki, annak örültem, hogy megy szépen.
Mik lehetnek a bajok a VLC-vel?
Köszi aki segít
Ui: mkv és xvid is próbálva, ugyanúgy semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest