- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
fox_mulder
tag
válasz
pokmky #62568 üzenetére
Meg hát erre a Ryzen 3600-os processzorra bőven elég szerintem. Van AIO hűtésem is és ez annál jóval jobb. Aquastream XT ultra és a 240-es radiátoron a ventik valami 700-at fordulnak Arctic P12 PWM. Olyan ágyúval verébre, de szeretek szerelni és gépet építeni, meg ilyenem még úgyse volt. Mondjuk nem is bántam meg egy percig se. A nagyobb radiátor a VGA-ra vár csak nincs még hozzá blokk. Egy GIGABYTE RX 5700 XT 8G OC. Tudom a referencia kártyához van blokk, az erre nem jó és addig is akartam használni. Úgyhogy nem süketülök meg persze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Adatgyűjtő gumik miatt korlátozhatják a Pirellit
- Építő/felújító topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged