Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galahed
senior tag
Sziasztok!
Konyhafelújításban vagyok, adott egy gázcső (fém cső) ami felülről lefelé megy le a konyhapult alá a faltól pár centiméteres távolságra.
Kérdésem az lenne, ettől a gázcsőtől milyen minimum távolságra lehet a gáz sütőlap? (gázégő vagy a széle a sütőlapnak?)Másik: jól olvasom, hogy a gáz sütőlap max távolsága a csőtől 1.5 méter lehet a flexibilis bekötő cső miatt? (van ahol 1métert irtak)
Harmadik: a flexibilis bekötő csövet el lehet vinni a beépített ventillátorral rendelkező (piro) elektromos sütő mögött? (sütő és fal között?)
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Galahed
senior tag
válasz #27216896 #2854 üzenetére
A fém cső a végén az elzáróval az adott, az megy le a munkapult alá. A terv az ennyit tartalmaz. Onnan szeretném vinni flexi csővel tovább a fözőlap felé. A kérdés az, hogy a a tervben szereplő azaz fix csőtöl mennyire lehet a gáz főzőlap (mert a flexi cső az a munkalap alatt megy) valamint a flexi cső mehet-e a beépített sütő mögött... A terv többet nem tartalmaz , én szeretném a konyha pultján (és alatta) kitalálni, hogy hová tegyem (tehetem) a beépített sütőt és a gáz főzőlapot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest