- eBay-es kütyük kis pénzért
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- svajcsik18: email csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
Zsmester89 #8262 üzenetére
Szia!
Konkrétan ezt a típust 2 féle szerelékkel gyártották. Ha leveszed az alsó műanyag burkolatot és megméred a fűtőbetét saruinak távolságát saruközéptől saruközépig (természetesen áramtalanítsd), akkor kiderül, hogy a tiéd pontosan melyik. A távolság 2 féle lehet: 24 mm, vagy 30 mm.
A 30 mm-es (ez a "Z" típus) esetében ezek kellenek:
- anód + tömítés
- fűtőbetét
- alaplap Z tömítés
- fűtőbetét tömítésTermészetesen van utángyártott anód, fűtőbetét, tömítés is.
A 24 mm-eshez ("K" típus) értelemszerűen:
- fűtőbetét
- alaplap K tömítés
- fűtőbetét tömítésÉs természetesen ezekből is van utángyártott.
Az anód elvileg egyforma. Esetlegesen kellhet még záró alaplap is, de ha nem lyukas, akkor nem valószínű. Az enyém a 30mm-es verzió, én novemberben tisztítottam, cseréltem és cseréltem ki a felsorolt dolgokat. Természetesen lehet, hogy fűtőbetét nem kell, de az enyém kb. 10 éve volt tisztítva, így nem bíztam a véletlenre. Nem is baj, mert a vízkő már elkezdte szétfeszíteni a benne lévő betétet.
-
4D4M
senior tag
válasz
Zsmester89 #5615 üzenetére
Abban, ami nekem van, csak ilyen jelképes visszacsapó van. Egy pöcökre ráhúzott gumilap, bűzzárként biztos, hogy nem működik, inkább csak ha az egyik ágban víz áramlik, akkor ne tudjon a másikba átnyomni. Amúgy a vízszintes ágakban van.
Ha a szárítógép csonkja van felfele, akkor nagy probléma nem lehet belőle, de egy 90°-os PVC könyökkel felfelé kanyarodva tudnál még javítani a dolgon.#5616 bul07:
Nem mondtam, hogy választ kapsz rá.
Szerintem nincs jelentősége, főleg, hogy a tiédet már nem árulják. A 15/18 a méretre utal (pl.: a 3/4"-es 03-20), a másik lehetne a nyomás, de nincs olyan HMV tároló ami 2 bart bírna és 3-at nem. Ha meg csak valami gyártói sorozat azonosító, akkor pláne nincs jelentősége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest