- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Rák
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
poli27
veterán
válasz
Graphics #574 üzenetére
Közbe megtaláltam ezt a képedet, hogy lehet berakni a hideg oldalhoz a keringető szivattyút??Amikor zárna a szelep, mert elérte a beállított hőfokot, akkor a szivattyú nem tud keringetni, és magába forog, mert a szelep lezár... azt a szivattyút a keverőszelep mögé, és az előremenő osztó gyűjtőbe kell kötni, és a visszatérő ágból kell szívnia a keverőszelepnek a hideg vizet... ez így ahogy van szerintem nem jó! Ebben a kiépítésben tutira nincs megfelelő keringés!
Ez az enyém, most csináltam, így kéne bekötni szerintem!
De a neten is csak ilyeneket találok, ilyet ami neked van még nem is láttam... ez annyiban más hogy kapilláris csöves a szelep...
-
Ferike81
senior tag
válasz
Graphics #574 üzenetére
Nos. Az alsó a gyűjtő, a felső az osztó, ha jól látom. A gyűjtőből keveri a hűlt víz egy részét az ESBE szelep az osztóba, a többi megy vissza a kazánba. 45 fokos az ESBE. A gyűjtőn hová megy a jobb és a bal oldali cső? Elméletileg a bal oldali a visszatérő, de a jobb oldali az előremenő, akkor azt mi szabályozza, hogy hány fokos vizet engedjen a padlóba? Na este ránézek jobban, most nincs időm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Simítózáras tasakok 6 féle méretben
- 125 db-os precíziós szerszámkészlet elektronikai és finommechanikai munkákhoz
- Laotie ES18 Lite dupla motoros elektromos roller 2x1200W
- Gorenje RK14EPS4 Alulfagyasztós kombinált hűtőszekrény
- 2 év garanciával! Nescafe Krups KP440E25 Genio S Touch Silver Dolce Gusto kapszulás kávéfőző + kapsz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest