Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
senior tag
válasz
csemberlen #581 üzenetére
Nekem a fűtésszerelő Westen kazánt javasolt, mert állítása szerint Baxi belsős és kedvezőbb az ára. A kéményes szidta a Bosch és Vaillant készülékeket. Több fűtésszerelő is dicsérte a Baxi Luna Duo-Tec sorozatot, de alatta semmiképpen nem ajánlották, mert állításuk szerint műanyag belsős széthulló szériák ( ezt én se megerősíteni se cáfolni nem tudom ). "Ariston is jó végül is"-most akkor ajánlott vagy nem? Kérdeztem. Soha nem kaptam egyértelmű választ. Ismerősök említették a Saunier duvalt is. Kicsit olyan érzésem volt, hogy vegyél, amit tudsz
A Viessmannt dícsérte mind és ipari felhasználásban is elterjedt megbízható, ezért az mellett döntöttem. Igaz, itt meg a kereskedők akartak csúnyán lehúzni, ezért érdemes képviselet által intézi a vásárlást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Powerbank topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- iPhone topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest